Foto: Shutterstock

"Ryanair" ir atklājis divus jaunus lidojumu maršrutus starp Londonas Stanstedas lidostu un lidostām Skotijas pilsētās Edinburgā un Glāzgovā, kas ir daļa no jaunā ziemas piedāvājuma un būs pieejami no oktobra, raksta "The Telegraph".

Aviosabiedrība nu kopumā piedāvās 113 dažādus lidojumus no Stanstedas lidostas Londonā. Starp svaigajiem maršrutiem ir arī lidojumi uz Atēnām, Bāzeli, Bordo, Bukaresti, Ķelni, Perpiņānu, Podgoricu, Prāgu, Rabatu Marokā un Skellefteju Zviedrijā.

Pārvadātājs izziņojis, ka lidojumu cenas uz Edinburgu un Glāzgovu būs zemākas nekā "easyJet", proti, sākot no 23,85 eiro vienā virzienā. Lidojumi uz abām pilsētām noritēs trīs reizes dienā.

"Rayanair" paziņojis, ka jaunie lidojumi Stanstedas lidostā aviosabiedrībai ļaus iegūt ap 2,5 miljoniem jaunu klientu, tādējādi gadā jauno pasažieru skaits varētu sasniegt 15,7 miljonus.

Pēdējos mēnešos aviokompānija ir mēģinājusi uzlabot apkalpošanu, ieviešot atlaides un īpašus bagāžas noteikumus ģimenēm, tāpat arī uzlabojumus piedzīvojusi uzņēmuma mājaslapa, turklāt katram pasažierim nu atļauts uz klāja ņemt otru somu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!