Foto: Privātais arhīvs

Kāda Lielbritānijas iedzīvotāja Stefānija Mariama savu suni vārdā Hārvijs Mūns padarījusi par īstu interneta zvaigzni, regulāri publicējot mājdzīvnieka fotogrāfijas dažādos sociālajos tīklos.

21 gadus vecā Bornmutas iedzīvotāja regulāri pārkrāso suņa kažoku dažādās krāsās. Špica sugas suns līdz šim pabijis violetā, rozā un jūras zilā krāsā.

Hārvija Mūna tēla uzturēšanai Mariama ik mēnesi tērē ap 800 sterliņu mārciņām (ap 1022 eiro). Mariama strādā par deju instruktoru, un viņa speciālajām krāsām no ASV, suņa kosmētiskām procedūrām un kažoka audzēšanai iztērē pat pusi savas algas.

Suņa īpašais stils nepalika nepamanīts, un viņš jau piedalījies muzikālās grupas "Roll Deep" klipā, par ko viņa saimniecei samaksāja 700 sterliņu mārciņas. Pēc šī gadījuma Mariama atvēra savam mājdzīvniekam bankas kontu, kā arī nolīga aģentu, stilistu un personīgo palīgu.

Pēc saimnieces aplēsēm, viņas suns gadā pelna sešus tūkstošus sterliņu mārciņu. Tāpat viņš saņem dāvanas no Amsterdamas, Ēģiptes un Āzijas.

Mariama nebeidz lutināt savu mīluli. Decembra sākumā viņa Ziemassvētku dāvanās iztērējusi divus tūkstošus mārciņu, dāvinot sunim apkakli, kas izrotāta ar "Swarovski" kristāliem, un divas lielas gultas. Savukārt iepriekš saimniece kādā ballītē par godu sunim iztērējusi desmit tūkstošus mārciņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!