Foto: instagram.com/baibaklints

Pasaulē atkal izskanējis Latvijas vārds. Šoreiz par to parūpējusies hiphopa dejotāja un horeogrāfe Baiba Klints (attēlā), kuras lielais talants izpelnījies milzīgu ievērību vietnē YouTube. Neliels sižetiņš, kurā meitene demonstrē savas dejošanas prasmes, neilgā laikā kļuvis par virālo sensāciju.

Baiba regulāri piedalās Urban Dance Camp deju nometnēs Vācijā, un vienā no tām tapis video, kurš 19. oktobrī publicēts vietnē YouTube. Šobrīd tas jau sasniedzis vairāk nekā 232 tūkstošus skatījumu, un cipars turpina palielināties.

Latviešu dejotāja ar šo video izpelnījusies ne tikai interneta zvaigznes statusu un sabiedrības ievērību, bet arī amerikāņu repera, Kardašjanu mazās pusmāsiņas Kailijas draudziņa Tyga uzmanību - viņš savos sociālajos tīklos padalījies ar Baibas priekšnesuma sižetu.

Daudzi, iespējams, blondo daiļavu Baibu atcerēsies no savulaik populārā talantu šova Latvijas zelta talanti laikiem. Toreiz meitene kopā ar vairākiem citiem deju studijas Most Wanted dalībniekiem ar saviem hiphopa dančiem sajūsmināja ne tikai žūriju, bet arī skatītājus.

Laika gaitā Baibas Klints vārds kļuvis gluži vai par firmas zīmi. Viņas slava izplatījusies, un talants novērtēts ne tikai Latvijā, bet arī ārpus dzimtās zemes robežām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!