Kamišikikikumano (Kamishikimikumano) senais mežs Japānā ir neparasta vieta, kas atgādina attēlus no pasaku grāmatām, kur noburtos silos mitinās rūķi, gari un spīganas. Šajā vecajā mežā savukārt atrodas Sintoisma svētnīca.

Vecā svētnīca un tās apkārtējās būves atrodas sulīga meža ielokā, dziļi tā biezoknī. Antīkā svētnīca iedvesmojusi arī vairākas slavenas mākslas filmas, piemēram, Juki Midorikavas "Hotarubi no Mori e". Tieši šī filma idvesmojusi fotogrāfu Ageo Akaihana, kas svēto mežu un tajā esošā tempļa atmosfēru iemūžinājis brīnišķīgās fotogrāfijās. Tās publicētas viņa Flickr kontā.

Templis atrodas Kumamoto prefektūrā, kas pazīstama ar savu neskarto dabu, daudzajiem dabas parkiem, mežiem, vulkāniem un majestātiskajiem kalniem. Tādēļ tas ir ļoti iecienīts dabas tūrisma un aktīvās atpūtas cienītāju galamērķis.

Tā kā Japānā ir visi četri gadalaiki, šo vietu apmeklēt ir vērts jebkurā laikā, jo tā pārsteigs un priecēs ar košajām krāsām un neparasto pievilcību.

Kā tur nokļūt

Ar nomātu auto vai vilcienu – Japānā visā valstī ir ļoti labi attīstīta vilcienu satiksme. Templis atrodas visai tuvu galvenajam ceļam Takomori pilsētā.

Materiāla tapšanā izmantota informācija no Twistedsifter.com un Placestoseeinyourlifetime.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!