Foto: Patversme "Ulubele"
Rīgas domes kaķi Kuzja un Muris ir nolēmuši palīdzēt patversmes "Ulubele" ķepaiņiem atrast jaunas mājas. Ik pēc divām nedēļām tiks publicēti paziņojumi par suņiem un kaķiem, kas atraduši pagaidu jumtu virs galvas dzīvnieku patversmē, taču sapņo iegūt īstas mājas un uzticamus saimniekus.

Rātsanama galvenie runči arī pavadīja bērnību dzīvnieku patversmē "Ulubele", tāpēc tic veiksmei un cilvēku labvēlībai, tomēr, kamēr gaidīja savu jauno saimnieku, dzirdēja daudz un dažādus šausmu stāstus, par to, kā dzīvnieki atstāti likteņa varā - kādam nomiris gados vecāks saimnieks, cits bezatbildīgi atstāts uz ielas, vēl kāds ''aizmirsts'' sabiedriskā transporta pieturvietā.

Rīgas lepnākie runči, kas nav aizmirsuši, ka arī paši kādreiz bijuši bez saimnieka, aicina šajā mīlestības laikā apsvērt iespēju mājās ienest jaunu mīluli un pārvērst viņa dzīvi uz visiem laikiem. Varbūt kāds no šiem mīluļiem varētu būt jaunais ģimenes luteklis?

Džordžija

Foto: Patversme "Ulubele"

Džordžija ir apmēram četrus, piecus gadus veca vidēja auguma kucīte. Labi satiek ar cilvēkiem un suņu puikām, ne pārāk labi - ar citām kucītēm, bet tas ir tikai normāli. Būs arī laba mājas sargātāja un caur žogu uzries svešiniekam. Vairāk par Džordžiju var uzzināt šeit.

Frenks

Foto: Patversme "Ulubele"

Frenks ir apmēram piecus, sešus gadus vecs liela auguma suņu puika. Pēc saimnieka nāves nonācis patversmē. Suns ir ļoti draudzīgs pret cilvēkiem, labprāt dodas garās pastaigās. Ļoti enerģisks un aktīvs. Nesatiek ar suņu puikām, patīk apbižot suņu meitenes, bet ļoti gaida jaunu saimnieku, kuru sargāt un kopā pavadīt neaizmirstamus mirkļus. Vairāk par Frenku var uzzināt šeit.

Otto

Foto: Patversme "Ulubele"

Otto ir apmēram trīs gadus vecs liela auguma, aktīvs suņu puika. Dievina garas pastaigas. Suņuks savu cilvēku patversmē pacietīgi gaida jau lielāko dzīves daļu, apmēram divus gadus, bet vēl joprojām nav atmetis cerības kādreiz iegūt īstas mājas ar saimnieku, kurš samīļo, savu bļodiņu, sētu un siltu gultiņu. Suņuks ir ļoti draudzīgs un paklausīgs, labi satiek ar sugas brāļiem. Lielisks potenciālais ģimenes mīlulis. Vairāk par Otto var izlasīt šeit.

Pedro

Foto: Patversme "Ulubele"

Pedro ir apmēram trīs gadus vecs vidēja auguma skaists suņu puika. Pedro ir mīksts, ruds un balts kažoks ar melniem akcentiņiem. Ļoti draudzīgs, paklausīgs, labprāt uzturas cilvēka kompānijā, patīk garas pastaigas. Draudzējās ar citiem suņiem. Labsirdīgais mīlulis meklē cilvēku, kam dāvāt savu mīlestību un dzīvesprieku. Vairāk par Pedro var atrast šeit.

Pelēcītis

Foto: Patversme "Ulubele"

Apmēram septiņus gadus vecais runcītis, kuru "Ulubelē" iesaukuši par Pelēcīti ir zaudējis savu iepriekšējo saimnieku. Kaķis ir mīlīgs, mierīgs un nosvērts peļu junkurs. Ja Pelēcītis ir ieinteresējis kādu kaķu mīli, vairāk informācijas par murrātāju iespējams atrast šeit.

Zevs

Foto: Patversme "Ulubele"

Zevs ir apmēram trīs gadus vecs runcītis, kurš patversmē nonāca pēc pirmā saimnieka zaudējuma. Pārmaiņas runcīti šokēja, un viņš palika pikts uz visu pasauli. Ar rūpēm un mīlestību mincis pamazām ir sapratis, ka viss būs labi, un sāk atvērties cilvēkiem, tāpēc kaķim nepieciešams pacietīgs un bezgala labsirdīgs saimnieks, kurš zina, ka ar mīlestības palīdzību iespējams atkal likt noticēt labajam. Ja Zevs ir tas kaķis, kuram tev ir vēlme palīdzēt, vairāk informācijas iespējams atrast šeit.

Krāsiņa

Foto: Patversme "Ulubele"

Apmēram četrus gadus vecā kaķu meitenīte "Ulubelē" mīļi iesaukta par Krāsiņu - viņas skaistā kažoka dēļ. Mince kā īstena karaliene nāk un iet, kad viņa to vēlas. Arī uz samīļošanos ir vajadzīga Krāsiņas piekrišana. Mēdz paķildoties ar citiem minkām, bet kura dāma tad tā nav darījusi. Būtu piemērotāka saimniekam, kurš visu savu uzmanību spēs veltīt tikai Krāsiņai, nevis vēl citiem mājdzīvniekiem. Ja skaistā Krāsiņa ieinteresējusi, plašāka informācija lasāma šeit.

Patversmes kontaktinformāciju iespējams atrast šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!