Foto: Zeppfeed.com
Selfiju sērga pārņēmusi visu pasauli, un, kā rādās, to cilvēku prātus, kas inficēti ar nemitīgu tieksmi uzņemt pašbildītes, nav iespējams izārstēt.

Selfiju veidošana un sevis apjūsmošana uzņēmusi tādus apgriezienus, ka daži jau sen vairs nekontrolē, ko publicē globālajā tīmeklī. Šī iemesla dēļ pašbildīšu cienītāji nereti kļūst par izsmieklu.

Vietnē "Zepp Feed" apkopoti desmit īpaši neveiksmīgi selfiji, kuru autoriem pirms bildīšu publicēšanas virtuālajā vidē būtu vajadzējis sekot visiem zināmajai parunai, ka labāk septiņas reizes nomērīt un vienu reizi nogriezt, nevis otrādi.

Internets neko neaizmirst – par šo desmit pašbildīšu autoriem smejas visa pasaule. Vērīgāk ieskatoties selfijos, atklājas dažādas amizantas un uzjautrinošas ainiņas.

Tā, piemēram, vienā no apkopojumā iekļautajiem selfijiem dāma tik ļoti alkusi pazīmēties ar savu trenēto vēderiņu, ka nemaz nav pamanījusi apkakāto paklāju fonā.

Savukārt kādā citā pašbildītē meitene gājusi uz pilnu banku, iemūžinot sevi kārdinošā un pikantā vešiņā. Tiesa, romantisko auru nedaudz bojā fakts, ka daiļavas istabā valda pamatīgs bardaks.

Savukārt kāds puisis tēlojis, ka draudzene iemūžinājusi viņu miegā. Vērīgāk ieskatoties bildē, var pamanīt atspīdumu spogulī, kurā skaidri redzams, ka foto uzņēmis pats vīrietis. Turklāt – ar savas pēdas īkšķi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!