Pašvaldības izdevušas bezmaksas bukletu ar noderīgu informāciju tiem, kas vēlas ar bērniem atpūsties Bauskas, Iecavas, Rundāles un Vecumnieku novadā.

Bukletā apkopota informācija par apskates objektiem, pakalpojumiem un pasākumiem, kas varētu būt interesanti ģimenēm ar bērniem vecumā no viena līdz 16 gadiem, teikts Bauskas novada mājaslapā.

Bērnu piemērotība konkrētām vietām ir iedalīta četrās vecuma grupās: mazulis (1 – 3 gadi), pirmsskolas vecuma bērns (3 – 7 gadi), skolēns (7 – 12 gadi) un pusaudzis (12 – 16 gadi). Bukleta lietotāju ērtībai ir norādītas arī ģimenes biļešu cenas, norādes par to, vai objektā ir bērnu pārtinamā galda virsma, bērnu pods, vai objektā ir kādi ierobežojumi, piemēram, ierobežota pārvietošanās ar bērnu ratiem. Pie ēdināšanas un nakšņošanas vietām, ir izcelti uzņēmumi, kuros īpaši domāts par mazākiem bērniem un tur pieejami rotaļu laukumi, rotaļu stūri, krēsliņi, ēdienkartes, gultas, ir saņemti kādi sertifikāti.

Buklets izdots latviešu, krievu un angļu valodās, to finansē Bauskas, Iecavas, Rundāles un Vecumnieku novada pašvaldības. Buklets pieejams Bauskas Tūrisma informācijas centrā, bet tā pdf versija lejuplādējama mājaslapā www.visit.bauska.lv sadaļā: Info – Brošūras, bukleta PDF fails.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!