Foto: Instagram.com/valdir_synthol_boobs/
Daudzi, lai iegūtu vēlamo ķermeņa reljefu, sporta zālē pavada neskaitāmas stundas un trenējas līdz spēku izsīkumam. Savukārt 48 gadus vecais brazīlietis Valdirs Segato (attēlā), lai tiktu pie brangām aprisēm, gājis vieglāko ceļu – viņš muskuļos injicē sintolu jeb eļļu, kas palielina to izmērus.

Valdirs sevi dēvē par kultūristu, savukārt sabiedrības novērtējums par viņa izskatu un spējām svaru cilāšanā dalās. Vīrieša muskuļu reljefs ir iespaidīgs, taču tas izveidots mākslīgi, injicējot ķermenī vielu, kas profesionālajā sportā ir strikti aizliegta.

Vīrieša auguma aprises ir tik krāšņas, ka viņa vārds izplatījies ārpus dzimtās zemes robežām. Vairākās intervijās ārvalstu medijiem Valdirs pastāstījis, ka viņa elki ir Arnolds Švarcenēgers un komiksu varonis Halks.

Brazīlietis stāstījis, ka sintolu viņš savos muskuļos sācis injicēt pirms aptuveni pieciem gadiem, un rezultāts uzreiz bijis manāms – viņa ķermenis strauji kļuvis vīrišķīgāks.

Nevienam nav noslēpums, ka sintola injekcijām var būt letālas sekas, taču Valdiram par to ir nospļauties. Viņš intervijās apgalvojis, ka vēlas savus muskuļus uzaudzēt vēl lielākus.

Dakteri brīdinājuši vīrieti, ka viņa dzīvībai draud briesmas, arī Valdira mīlas dzīve ir sagandēta, jo sievietes no viņa vairās, savukārt sabiedrība viņu nosoda.

Valdiram regulāri nākas uzklausīt pārmetumus un izsmieklu, taču laužu cietsirdība viņam nerūp, jo brazīlietim patīk savs ķermenis un viņš apņēmies turpināt sekot savam aicinājumam.

"Mans sapnis ir kaut ko sasniegt ar muskuļiem – izveidot karjeru ar savu ķermeni. Es neko nenožēloju. Es skatos uz sevi spogulī un man patīk tas, ko es redzu," apņēmīgi stāstījis Valdirs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!