Foto: Instagram.com/gregorygoldsheid/
Savulaik lielu ievērību izpelnījās krievu miljardiera Igora Ņekļudova mazdēls Grigorijs Mamurins (attēlā). Viņš pasauli pārsteidza ar vairākiem sociālajiem eksperimentiem, kuros pārbaudīja, uz ko cilvēki ir gatavi naudas dēļ. Tiesa, pēdējā laikā viņa aktivitātes bijušas visai pieticīgas, un visbeidzot jauneklis pavisam nogājis pagrīdē.

Vispasaules slavu Grigorijs izpelnījās aizvadītā gada pavasarī, kad pasauli šokēja sociālais eksperiments, kura ietvaros tolaik vien 16 gadus jaunais puisis Maskavā sastaptiem cilvēkiem par samaksu piedāvāja izdzert glāzi viņa urīna un izģērbties.

Vēlāk video cikla "Деньги решают всё" ietvaros viņš veica vēl vairākus satraucošus sociālos eksperimentus, taču pēdējā pusgada laikā Grigorijs savus fanus nav iepriecinājis ar jauniem varoņdarbiem.

Līdz šim Grigorija gaitām varēja sekot līdzi ar sociālo tīklu starpniecību, taču ziņas par jaunumiem viņa dzīvē kļuvušas pavisam skopas, jo puisis nesen no sava "Instagram" foto bloga izdzēsis visus savus publicētos attēlus, kā arī izdzēsis savu profilu vietnē "Vkontakte".

Iespējams, puisis nogājis pagrīdē, jo tomēr nespēj sadzīvot ar slavu un pastiprināto mediju uzmanību, kas viņam pievērsta skandalozo sociālo eksperimentu dēļ. Tiesa, nav šaubu, ka par viņa paveikto runās vēl ilgi, tādēļ "Delfi Izklaide" piedāvā atskatīties uz pieciem miljardiera mazdēla eksperimentiem, kas visvairāk satrauca un šokēja pasauli.

Ļaudis par samaksu gatavi uz ielas izģērbties

Vienā no saviem eksperimentiem Grigorijs vairākiem uz ielas nejauši sastaptiem cilvēkiem piedāvāja izģērbties līdz apakšveļai, un tādu, kas šim aicinājumam atsaucās, nebija mazums.

Miljardiera mazdēls ļaudīm piedāvāja izģērbties par desmit, 20 un pat 30 tūkstošiem Krievijas rubļu, un, lai gan sākumā daži atteicās no šī piedāvājuma, drēbītes tomēr tika novilktas, kad Grigorijs palielinājis summu.

Naudas tīkotāji ļauj sev noskūt matus

Savukārt kāda cita sociālā eksperimenta ietvaros miljardiera mazdēls devās Maskavas ielās, lai noskaidroju, par kādu naudas summu cilvēki gatavi atļaut, lai viņiem noskuj matus.

Sākumā viņš piedāvāja desmit tūkstošus Krievijas rubļu (aptuveni 141 eiro) lielu atlīdzību, taču cilvēki nebija ieinteresēti. Tiesa, notikumu gaita strauji mainījās, kad samaksa tika palielināta līdz 25 tūkstošiem rubļu (aptuveni 354 eiro).

Mantkārīgs svešinieks par samaksu piekrīt nogalēt suni

Kāda eksperimenta ietvaros Grigorijs Maskavas ielās devās kopā ar savu četrkājaino mīluli. Viņš svešiniekiem piedāvāja samaksu, ja tie piekritīs sunīti nogalināt.

Miljardiera mazdēla eksperiments atkal apliecināja, ka cilvēki par prāvu summiņu ir gatavi izdarīt jebko – pat atņemt dzīvību. Kāds vīrietis par 10 tūkstošiem Krievijas rubļu (aptuveni 131 eiro) piekrita suni nevis nošaut, bet vienkārši nosist ar akmeni.

Daiļava ziemas spelgonī uz ielas māžojas vienā apakšveļā

Vienā no saviem sociālajiem eksperimentiem miljardiera mazdēls nejauši sastaptām meitenēm pamatīgā spelgonī piedāvāja izģērbties un mūzikas ritmā seksīgi un pavedinoši pulēt viņa šiko automašīnu.

Pirmajai sastaptajai meitenei viņš piedāvāja 5000 rubļus (aptuveni 70 eiro) lielu atlīdzību par pikanto priekšnesumu. Meitene, ilgi nedomājot, krievu miljardiera mazdēla aicinājumam piekritusi.

Naudas tīkotājs atļauj pārgulēt ar savu draudzeni

Savukārt šopavasar Grigorijs uz ielas uzrunāja nejauši sastaptu pāri. Viņš kādam vīrietim piedāvāja samaksāt naudu, ja tas piekritīs uz vienu vakaru "izīrēt" savu meiteni.

Lai gan vīrietis sākumā dusmojās, lamājās un tielējās, beigās viņš tomēr pārdeva savu draudzeni un ļāva Grigorijam ar viņu pārgulēt.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!