Pirmdienas rītā portālu “MansDraugs” sasniegusi vēsts no Juglas dzīvnieku patversmes “Labās mājas”, ka diviem īpašiem kaķiem tiek meklētas mājas – omulīgs runcis Barons, kuru iepriekšējā dzīvesvietā pametusi saimniece, kā arī kaķenīte Ķepainīte, kura būs mīļš draugs pacietīgiem un iejūtīgiem saimniekiem.

Ķepainīte

Ķepainīte ir īpašs kaķis – viņai trūkst abu aizmugurējo pakaļķepiņu, tiesa, tas netraucē mincei pārvietoties gan skrienot, gan lecot, gan rāpjoties, gan ausis pakasot, stāsta "Labās mājas" pārstāve Laila Kikuste.

"Ķepainīte, kuras vecums šobrīd ir ap 10 mēnešiem, patversmē kā 2 mēnešus vecs mazulis nonāca jau bez pakaļķepiņām – dakteri nevar pateikt: tāda piedzimusi vai kādas traumas sekas. Adoptējama pacietīgiem, iejūtīgiem saimniekiem bez maziem bērniem (Ķepainīte var būt mīļa, stundām labsajūtā murrāt cilvēka glāstu azotē, bet sabīstoties var arī kļūt nešpetna un tad šāviens ir ļoooti spēcīgajām priekšķepām ir sāpīgs) un bez suņiem (pēdējiem mince ceļu negriezīs)."

Barons

Lielrunci Baronu, izvācoties no dzīvokļa, īpašniece tajā pameta. Pa laimi Baronam, nama apsaimniekotāji, dzīvoklī ieraugot izteiktu iekštelpu kaķi un, neskatoties uz Rīgas pilsētas dzīvnieku dienesta noraidošo attieksmi, nespēja dzīvnieku brutāli izmest uz ielas… Barons ir gadus 6 vecs, omulīgs, pļāpīgs, jautrs un mīļš lielruncis.

"Labajās mājās" ir arī daudzi citi mīļdraugi, kas nepacietīgi gaida, kad pieteiksies viņu saimnieki. Ja vēlies savās mājās pieņemt Ķepainīti vai Baronu, vai kādu citu patversmes iemītnieki, dodies uz "Labo māju" mājaslapu vai piesakies ciemos uz patversmi, zvanot pa tālruni 26617636 (no otrdienas līdz piektdienai, no plkst. 10 līdz 18).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!