Foto: Shutterstock
Katram mājās noteikti ir kāda lieta, kas netiek izmantota, bet tajā pašā laikā ir pārāk vērtīga, lai no tās atvadītos, izmetot to atkritumu tvertnē. Tāpēc ikviens, kam šāda situācija nav sveša, aicināts dot mantām otro dzīvi un sestdien, 23. septembrī piedalīties Krāmu tirdziņā. Pasākumu vērts apmeklēt arī tiem, kas meklē oriģinālas lietas!

No pulksten 10 līdz 16 skvērā pie Sv. Pāvila baznīcas A. Deglava ielā 1 ikviens interesants aicināts piedalīties sezonas pēdējā Krāmu tirdziņā. Tirdziņa rīkotāji aicina pārskatīt savas mantu glabātuves – skapjus, aizdurves, pagultes, kastes un grozus, lai sestdien liekās lietas par simbolisku samaksu piedāvātu interesentiem, kas tām varētu dot otro, trešo vai pat desmito dzīvi!

Lielāko daļu tirgotāju veido jau pieredzējuši krāmu andelētāji, taču šajā reizē gaidāms vēl neredzēts jauno dalībnieku pieplūdums no apkaimes, kas saņēmuši drosmi, lai sestdienu pavadītu omulīgajā tirdziņa atmosfērā zem skvēra kokiem.

Savu ierašanos būtu vēlams savlaicīgi saskaņot ar tirgus organizatoriem, rakstot uz avotuiela@gmail.com, taču tiem, kam vēlme piedalīties uznākusi pavisam pēkšņi, ir iespēja ierasties skvērā arī sestdienas rītā un pieteikt savu dalību turpat uz vietas.

Apdomīgajiem tirgoties gribētājiem, kas uztraucas par norises praktiskajām niansēm, jāzina, ka šis ir demokrātisks pasākums, kurā tirdzniecības galdu funkcijas pilda gan krēsli, gan čemodāni, gan vienkārši zālē izklātas segas, bet galvenie nosacījumi ir laba sadzīvošana ar blakus esošajiem tirgotājiem, skvēra nepiegružošana un labs garastāvoklis, skaidro pasākuma rīkotāja Irita Antoņeviča.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!