Foto: Instagram.com/annapavaga/
Ārzemju mediji vēsta, ka Krievijā dzīvo, iespējams, skaistākie bērni pasaulē. Daudzas mazas modelītes no šīs valsts ar savu daili izpelnījušās ļaužu apbrīnu, un lielu sajūsmu guvusi arī astoņus gadus vecā Anna Pavaga no Sanktpēterburgas.

Mazulīte ir kārtējais bērns no Krievijas, kura tiek salīdzināta ar skaistu lellīti un daži pat uzskata, ka viņa ir tik piemīlīga, ka pelnījusi tikt dēvēta par skaistāko meiteni visā plašajā pasaulē.

Mazās Annas eņģeļa sejiņai fanu netrūkst. "Instagram" tīklā viņas gaitas ieinteresējušas teju pusmiljonu sekotāju, un par simpātisko meiteni raksta gan mediji Krievijā, gan citviet pasaulē.

Britu izdevums "Mail Online" vēsta, ka Anna par modeli strādā jau kopš trīs gadu vecuma. Viņa piedalījusies dažādās reklāmās ne tikai dzimtenē, bet arī Ķīnā. Tāpat arī meitenei ir līgums ar modeļu aģentūru, viņa sadarbojusies ar dažādiem zīmoliem un pat pozējusi franču "Vogue", kā arī nelielās lomiņās piedalījusies pāris filmās.

Par Annas karjeras izaugsmi rūpējas mamma Jekaterina, kura gan intervijās medijiem uzsvērusi – viņa nekādā gadījumā nevēlas savai meitai atņemt bērnību. Mazajai modelei tiek dotas izvēles iespējas pašai pieņemt lēmumu, kādos projektos viņa vēlas piedalīties.

Savukārt Annas hobiji ir baletdejošana un mākslas vingrošana, bet brīvajā laikā meitenīte kopā ar mammu labprāt dodas iepirkties vai uz kino.

Atgādinām, ka decembra sākumā mediji visā pasaulē rakstīja par sešgadnieci Anastasiju Kņazevu no Krievijas, kurai tika piedēvēts pasaulē skaistākā bērna tituls.

Savukārt pirms pāris gadiem pasaule apjūsmoja un par skaistāko meiteni dēvēja krievu modeli Kristīnu Pimenovu, kurai decembra izskaņā apritēs 12 gadi.

😻#goodmorning #annapavaga

A post shared by Anna Pavaga (@annapavaga) on Dec 26, 2017 at 9:32pm PST

💗#annapavaga 📸 @vesnugka

A post shared by Anna Pavaga (@annapavaga) on Dec 12, 2017 at 1:14am PST

🐻#annapavaga

A post shared by Anna Pavaga (@annapavaga) on Dec 11, 2017 at 2:27am PST

💎💎💎#annapavaga 📸 @yanachuvalova

A post shared by Anna Pavaga (@annapavaga) on Dec 9, 2017 at 12:03pm PST

❄️#annapavaga

A post shared by Anna Pavaga (@annapavaga) on Dec 7, 2017 at 1:53am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!