Foto: Privātā arhīva foto
Kaut šonedēļ mūsu prātus un sirdis ir pārņēmis svētku noskaņojums, nedrīkst aizmirst arī par četrkājainajiem draugiem, kuri Latvijas simtgadi sagaidīs bez mīloša saimnieka. Dzīvnieku biedrība "Cat Care Community" aicina uz brīdi norimt no svētku rosības un padomāt - varbūt šajos svētkos vērts dot savu mīlestību un rūpes kādam, kurš pēc tā ļoti ilgojas.

Arī simtgades svētku laikā daudzi minči ir bez mājām, lūk, daži no viņiem, kas ar nepacietību gaida, kad varēs ierušināties jaunā saimnieka klēpī.

Viens no tiem ir kaķu puika ar neparastu vārdu, kuru ieguvis savas krāšņās ārienes dēļ – Alēns Delons. "Cat Care Community" pārstāvji dēvē viņu par īstu skaistuli ar burvīgu, pūkainu kažoku un ļoti kuplu asti. Runcis ir tikai sešus mēnešus vecs. Dzīvnieku biedrības pārstāvji piebilst, ka viņš ir ne tikai skaists, bet arī mīļš un "murrīgs". Pašlaik Alēns Delons atrodas Ventspilī, taču, ja jaunie saimnieki dzīvo Rīgā, tad kaķi varot nogādāt arī tur.

Ja vēlies kādā veidā palīdzēt Alēnam Delonam, zvani pa tālruni 28843407.

Tāpat arī šie pusaugu kaķēni meklē mājas. Arī viņi šobrīd atrodas Ventspilī, taču vajadzības gadījumā ir iespēja transportēt uz galvaspilsētu. Kaķu pagaidu māju saimniece atklāj, ka visi murrātāji ir veseli, mīļi, labi audzināti un, protams, viņiem ļoti patīk spēlēties.

Melna, aptuveni četrus ar pusi mēnešus veca kaķenīte.

Pēc mājām ilgojas arī šis melnbaltais puika, kurš ir tikpat vecs kā melnā kaķenīte.

Arī trīs mēnešus vecā, mazā, melnbaltā kaķenīte ar melno purniņu gaida savu īsto saimnieku.

Un šis pūkainais kaķu puika, kurš tā vien gaida, kad varēs izgulšņāties jaunā saimnieka mīkstajā dīvānā. Viņš ir vecākais no visiem pusaugu kaķiem, taču vēl aizvien ir jauniņš un draiskulīgs. Pūkainim šobrīd ir pieci mēneši.

Ja vēlies palīdzēt kaķiem atrast mājas, zvani pa tālruni 28843407.

Arī šī astoņus mēnešus jaunā kaķene meklē mājas. Viņa esot mierīga rakstura un mīļa. Taču, neskatoties uz savu lielisko raksturu, priecāsies, ja būs vienīgais kaķītis ģimenē. Viņa ir arī laba veselība, kaķene ir vakcinēta, attārpota un sterilizēta.

Lai palīdzētu kaķītei, zvani pa tālruni 28843407.

Divi brālīši meklē mājas. Viņi vēl ir savos pusaudžu gados, aptuveni piecus mēnešus veci. Kaut paņemti no ielas, kaķi jau pieraduši pie cilvēka rokas un mīlestības. Šobrīd minči atrodas pagaidu mājās Juglā - saimniece tos raksturo kā gudrus un kārtīgus. Jaunajiem saimniekiem nevajadzēs uztraukties arī par runču veselības stāvokli, jo tas ir ļoti labs. Abi murrātāj labprāt pavada savas dienas, rotaļājoties un ēdot.

Ja zini, ka vēlies palīdzēt abiem runčiem, zvani pa tālruni 28843407.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!