Foto: Kadrs no video

Šopavasar pie skatītājiem nonākusi godalgotā un kritiķu slavētā seriāla "Troņu spēle" ("Game of Thrones") astotā, kas arī būs stāsta noslēdzošā, sezona, un plašu ažiotāžu izraisījusi 5. maijā iznākusī ceturtā sērija, kurā vērīgākie piefiksējuši misēkli, kas apliecina – kļūdās arī labākie.

Daudziem seriāla faniem pamatīgu vilšanos sagādājis fakts, ka HBO veidotajā seriālā uz pavisam īsu brīdi pavīdējusi "Starbucks" kartona kafijas krūzīte ar plastmasas vāciņu, kādās tiek pasniegti dzērieni līdzņemšanai.

Liela daļa skatītāju šo kļūmi nav pamanījuši, bet tie, kuru acīm seriāla tematikai neatbilstošais mūsdienu elements nav paslīdējis garām, sadalījušies divās nometnēs – vieni uzjautrinājušies par neveiklo misēkli, bet otri pauduši sašutumu.

Seriāla pēdējā sezonā vienas sērijas budžets ir aptuveni 15 miljoni ASV dolāru, un ne viens vien spriedis, ka, ieguldot tik apjomīgus līdzekļus, visam jābūt nostrādātam līdz katrai sīkākajai niansei un kafijas krūzes nokļūšana kadrā ir nepiedodama.

Seriāla ainā pamanītā krūzīte plaši apspriesta sociālajos tīklos, un atbildi faniem sniedzis arī HBO. Kanāla pārstāvji atzinuši, ka pieļauta kļūda un pajokojuši par šo misēkli.

"Ziņas no Vinterfelas. Latte, kas parādījās sērijā, bija kļūda. Dinerīsa bija pasūtījusi zāļu tēju," pajokojuši seriāla veidotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!