Foto: LETA
No 19. līdz 23. augustam Latvijas Dabas muzeja telpās norisināsies par tradīciju kļuvusī izstāde – "Tomātu parāde 2020". Interesentiem būs iespēja apskatīt gan absolūtus jaunumus no Latvijas selekcionāriem, gan arī novērtēt jau labi zināmās un ievērību ieguvušās tomātu šķirnes.

"Izstādes daudzveidīgajā tomātu krāsu paletē un izskata dažādībā katrs varēs atrast savai gaumei piemērotas šķirnes, ko jau nākamajā gadā izaudzēt piemājas dārzā," norādīts Dabas muzeja mājaslapā.

Lai rūpētos par apmeklētāju drošību, kā arī ievērotu valstī izsludinātos drošības noteikumus, kas attiecas uz pulcēšanos un publiskiem pasākumiem, pārstāvji informē – vienlaicīgi izstādes telpās varēs atrasties līdz 25 cilvēkiem.

Latvijas Dabas muzejs atrodas Rīgā, Krišjāņa Barona ielā 4. Izstāde būs apskatāma katru no no pulksten 10 līdz 17. Tā rīkota sadarbībā ar A. Sildes dārzkopības entuziastu klubu "Tomāts".

Lai gūtu ieskatu pasākuma norisē un tomātu daudzveidībā, kāda pavērsies izstādē, šeit vari ielūkoties aizvadītā gada fotogrāfijās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!