Foto: Publicitātes attēli
Bulduru Dārzkopības vidusskolas vēsturiskajā parkā 2. oktobrī notiks tradicionālie Rudens ražas svētki, kuros varēs iegādāties ne tikai stādus, bet arī amatnieku un mājražotāju darinājumus.

Tirdziņš Bulduru Dārzkopības vidusskolas parkā notiks no pulksten 9 līdz pulksten 16.

Kā vēsta informācija skolas mājaslapā, kopumā plānots, ka pasākumā piedalīsies vairāk kā 100 dažādu amatnieku, mājražotāju un stādu audzētāju.

Pasākumā varēs piedalīties paraugdemonstrējumos, kuros Bulduru Dārzkopības vidusskolas pasniedzēji konsultēs par dārzos darāmiem darbiem, augu audzēšanu un pavairošanu. Tāpat būs aktivitātes gan lieliem, gan maziem – varēs spēlēt lielgabarīta koka spēles veiklībai un atjautības asināšanai, piedalīties Ķirbja velšanas stafetē, barot trusīšus vai kaziņu, kā arī braukt ponija mugurā.

Tāpat, kā teikts skolas mājaslapā, svētkos būs rudens floristikas demonstrējumi, no rudens lapām varēs pagatavot rozes, tāpat droši varēs uzkāpt kokā kopā ar arboristu utt. Būs arī rudens velšu degustācijas un ražas izstāde. Pasākuma apmeklētāji aicināti iepazīties ar dendroloģiskiem retumiem, kas vairāk nekā simts gadu garumā atraduši paliekošas mājas skolas vēsturiskajā parkā, kā arī krāšņo skolas digitālo dārzu.

Bulduru Dārzkopības vidusskola aicina tirgotājus pieteikties līdz 27. septembrim. Anketu var atrast šeit.

Ieeja pasākumā, autostāvvietas un iebraukšana Jūrmalā ir bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!