Foto: Shutterstock
Pašgatavoti eglīšu rotājumi, piparkūku virtenes, sveces, sienas dekors vai skaisti iesaiņota dāvana – gribam to redzēt! Parādi savu veikumu un laimē dāvanu karti svētku pirkumiem!

Ak, šis burvīgais svētku gaidīšanas laiks! Tā vien gribam būt labāki, jaukāki un radošāki. Neskaitāmie adventes vainagi, kas vēl pirms pāris nedēļām pārpludināja gan sociālos tīklus, gan mūsu e-pastu, ir pierādījums tam, cik ļoti mēs izbaudām šo svētku gaidīšanas laiku un lepojamies par paveikto. Ja arī tevī mīt šis nemiera gars un esi radījis kādu skaistu svētku rotājumu, padalies ar foto un nelielu aprakstu, kā to paveici, "Māja&Dārzs" "Facebook" konkursā un laimē 30 eiro dāvanu karti svētku pirkumiem tirdzniecības centrā "Rīga Plaza".

Pašu veidoti eglīšu rotājumi no dabas veltēm, smaržīgas piparkūku virtenes, vaska sveces, sienas vai durvju dekorācijas, izšūts svētku galdauts, arī skaisti iesaiņota dāvana ar odziņu būs tieši laikā. Padalies un iedvesmo arī citus!

Uzvarētāju paziņosim 22. decembrī "Māja&Dārzs" "Facebook" profilā. Lai nodotu svētku noskaņu un iedvesmu arī citiem, konkursam pieteiktās bildes un apraksti var tikt publicēti "Māja&Dārzs" saturā.

Piedalīties konkursā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!