Foto: Shutterstock
Apzīmējums "viesnīca pieaugušajiem" daudziem rada savdabīgas asociācijas, lai gan šo kūrortu īpatnība ir tajā, ka tur uzņem viesus, kas pārkāpuši noteiktu vecuma slieksni. Vairumā šīs kategorijas viesnīcu ieeja ļauta atpūtniekiem, kas vecāki par 16 gadiem, tomēr ir arī tādas, kur neiekļūt, ja nav 18 vai pat 21 gads. Jāteic gan, ka šie itin būtiskie vecuma ierobežojumi nekādi nemazina aizpildīto kūrorta numuru skaitu. Kādēļ gan tie ir tik populāri?

Ierasts, ka kategorijas "All Inclusive" jeb "Viss iekļauts" viesnīcas tiecas uz daudzveidību – tajās gaida ģimenes ar bērniem, cilvēkus gados un arī tos, kas atpūšas vienatnē. Proti, šajās viesnīcās orientējas uz vairumu tūristu, tādējādi garantējot pastāvīgu atpūtnieku plūsmu. Bet kā pāru prasības atšķiras no citu ceļotāju prasībām? Varbūt viņi alkst pēc mežonīgām kaislībām, atkailinātiem ķermeņiem un ainiņām, ko var ieraudzīt tikai kino?

Tiesa, tik neapvaldītas kaislības viesnīcās neredzēt (protams, ja vien tās nenotiek jūsu pašu apdzīvotajā numurā). Pilngadīgajiem viesiem paredzētajos kūrortos novērtē atpūtniekus bez bērniem, kā arī vecākus, kas vēlas izbaudīt atvaļinājumu bez savām atvasēm. Pats par sevi saprotams – medus mēneša laikā neviens nevēlas uzmosties no tā, ka aiz sienas žēli raud mazulis, savukārt tie, kas atstājuši savus mazgadīgos bērnus vecmāmiņu un vectētiņu gādīgajās rokās, negrib, lai viņus baseinā apšļaksta tādi paši, taču sveši mazuļi. Tieši šādas situācijas un apsvērumi viesnīcniekus pamudināja radīt atpūtas vietas tikai pilngadīgiem tūristiem.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!