Foto: Publicitātes foto

15. oktobrī notiks izzinoša ekskursija-pārgājiens pa Baltinavas ciemu kopā ar gidi Anitu Ločmeli, informē Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centra tūrisma organizatore Ineta Bordāne. Pieteikšanās līdz 13. oktobrim.

"No putna lidojuma līdz pagraba tumsai, pa vēstures pēdām un pāri šķēršļiem, brīnišķīgas dabas ieskauti, dosimies pārgājienā, baudot rudens krāsas tuvējā apkārtnē," sola Ločmele. Pastaigas laikā tiks apmeklētas Baltinavas vēsturiskās ēkas un tiks aplūkota vieta, kur atradās pirmā Baltinavas baznīca. Ceļš vedīs arī pāri aizsprostam "Zaprūds" un uz koka meistara Raimonda Leicāna darbnīcu.

Foto: Publicitātes foto

Pieteikšanās pārgājienam ir līdz 13. oktobrim, aizpildot anketu šeit. Papildus informācija, zvanot uz tālruni 28395837 vai 28686600.

Pulcēšanās gājienam notiks Baltinavas vēsturiskajā centrā, Slimnīcas un Tilžas ielas krustojumā. Plānotais pārgājiena ilgums – apmēram trīs stundas. Dalības maksa pieaugušajiem ir divi eiro, papildus 1,50 eiro par suvenīra izgatavošanu (pēc izvēles). Tūrisma organizatore aicina ģērbties atbilstoši laikapstākļiem un iešanai dabā un līdzi ņemt uzkodas un tēju piknika pauzei.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!