Foto: Publicitātes foto
Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" šonedēļ uzsāk tiešos lidojumus piecos jaunos maršrutos: Rīga – Bukareste (Rumānija), Rīga – Porto (Portugāle), Rīga –Burgasa (Bulgārija), Rīga – Bilbao (Spānija) un Rīga – Tivata (Melnkalne).

Bukareste ir Rumānijas galvaspilsēta un valsts lielākā pilsēta, ar vienmērīgu vēsturiskā un modernā sajaukumu. Savukārt Porto ir otrā lielākā Portugāles pilsēta, kas pazīstama ar savu bagāto vēsturi, garšīgajiem ēdieniem un ainavām.

Burgasa atrodas Bulgārijas Melnās jūras krastā un ir slavena ar savām skaistajām pludmalēm un kūrortiem, kā arī ar seno vēsturi un kultūras mantojumu. Bilbao atrodas Spānijas ziemeļu daļā un zināma ar savu iespaidīgo arhitektūru, kultūru un pasaulslavenajiem muzejiem. Visbeidzot, Tivata ir Melnkalnes piekrastes pilsēta, kas ir pazīstama ar skaisto dabu un virkni vēsturisku objektu.

Plānotais lidojuma laiks starp Rīgu un Bukaresti ir divas stundas un 30 minūtes, starp Rīgu un Porto četras stundas un 25 minūtes, starp Rīgu un Burgasu divas stundas un 40 minūtes, starp Rīgu un Bilbao trīs stundas un 50 minūtes, bet starp Rīgu un Tivatu divas stundas un 40 minūtes.

2023. gada vasaras sezonā "airBaltic" no Baltijas valstīm un Tamperes piedāvās lidojumus 20 jaunos maršrutos. Šis ir lielākais jaunu maršrutu skaits, kādu lidsabiedrība piedāvājusi vienā sezonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!