Foto: AFP/Scanpix/LETA
Vakariņas četrās kārtās un neaizmirstams saulriets. Šāds ir Singapūras kruīza kompānijas "Tall Ship Adventures" jaunākais piedāvājums, kas sola lielisku atpūtu kaķiem un viņu saimniekiem.

"The Independent" raksta, ka "Tall Ship Adventures" sācis organizēt īpašu, kaķiem paredzētu kruīza braucienu, kurā savus mīluļus var pavadīt arī saimnieki. Vienlaikus kruīza braucienā, kas ilgst 2,5 stundas, var doties 15 kaķi un viņu saimnieki.

Kruīza nosacījumi paredz, ka visiem kaķiem jābūt saimnieku uzraudzībā un drošības nolūkos jāved pavadā. Tāpat kaķiem jābūt vecākiem par četriem mēnešiem, vakcinētiem, attārpotiem un sterilizētiem.

Baudīt ēdienus saulrieta laikā tiek piedāvāts uz 47 metrus garās luksusa jahtas "Royal Albatross", kas tagad ir aprīkota arī ar kaķu rotaļu laukumu, "Cat Lounge" un kaķu šūpuļtīkliem. Tāpat uz klāja tiek piedāvātas dažādas meistarklases kaķu saimniekiem, ko vadīs eksperti.

Foto: AFP/Scanpix/LETA

Kaķiem kruīza laikā tiek pasniegti ēdieni, kas pagatavoti no vistas un liellopa gaļas. Bet saimnieki var baudīt vakariņas četrās kārtās. Šobrīd ēdienkartē ir iekļauti ēdieni no garnelēm, vistas un laša, bet desertā tiek pasniegta Pavlovas kūka. Vakariņu laikā kaķi un viņu saimnieki var sēdēt kopā pie viena galda.

Foto: AFP/Scanpix/LETA

Uzņēmums "Tall Ship Adventures" saka, ka kruīzs ir paredzēts, lai kaķus varētu integrēt mūsdienīga cilvēka dzīvesveidā, kura būtiska sastāvdaļa ir ceļojumi. Vienlaikus uzņēmums uzsvēra, ka tā ir vēl viena iespēja palutināt kaķi un apliecināt tam savu mīlestību.

Kruīza braucieni tiks organizēti tikai noteiktos datumos. Lai dotos neaizmirstamajā kruīza braucienā, rezervācija jāveic iepriekš. Pieaugušajiem biļetes cena ir 209 eiro, bērniem biļete maksā 116 eiro, savukārt kaķiem ieeja par brīvu.

Var izvēlēties arī īpašos piedāvājumus "Meow-tastic VIC" un "Purr-fect Birthday", kas attiecīgi izmaksās 700 eiro un 605 eiro. Īpašajos piedāvājumos ietilpst šampanieša pudele, ziedi un vakariņas septiņās kārtās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!