Foto: Publicitātes foto
Rīdziniece Regīna Mandrika, kura šogad pavasarī tika atzīta par absolūto Eiropas čempioni fitnesa modeļu disciplīnā, savu panākumu atkārtojusi arī pasaules čempionātā, portālam "Delfi" ziņo Kristīne Vederņikova, Latvijas Bodibildinga, fitnesa un bodifitnesa federācijas prezidente.

Sievišķība un elegance, spilgti peldkostīmi un izsmalcinātas vakarkleitas, kopta āda, matu un sejas skaistums – galvenie faktori, kas veido čempiones tēlu.

21 gadu vecā rīdziniece Regīna Mandrika tika pieteikta gan junioru, gan pieaugušo kategorijās. Spēcīgā konkurencē starp labākajām pasaules "fit model" sportistēm Regīna izcīnīja divas zelta medaļas un IFBB Pasaules čempiones titulu pieaugušo kategorijā "Fit model +172cm" un "Fit model" junioru vecuma grupā.

IFBB Pasaules čempionāts "fit model" disciplinā, kas no 21. oktobra līdz 23. oktobrim notika Lietuvas galvaspilsētā Viļņā, pulcēja vairāk nekā 90 sportistus no 15 valstīm – Latvijas, Polijas, Ķīnas, Dienvidāfrikas, Rumānijas, Igaunijas, Lietuvas, Kazahstānas, Norvēģijas, Somijas, Argentīnas, Ukrainas, Čehijas, Slovākijas un Spānijas.

Sacensību turpinājumā cīņā par absolūto sacensību uzvarētāju Regīna Mandrika tika nominēta par 2023. gada IFBB absolūto pasaules čempioni "fit model" disciplīnā.

Fitnesa modeļu disciplīnas popularitāte ar katru gadu pieaug. Arvien vairāk sportistu visos kontinentos pievēršas šim sporta veidam. Sievietes veido savas ķermeņa formas atbilstoši disciplīnas prasībām, ar lielāku pārliecību un grāciju demonstrē sevi pasaules līmeņa sacensībās.

Sensacionālie Latvijas sportistes panākumi pasaules līmeņa sacensībās vēlreiz apliecina, ka Latvija ieņem vadošās pozīcijas fitnesa sporta nozarē pasaulē. Latvija vienmēr izcēlusies ar uzvarām pasaules un kontinentālos čempionātos. Regīnai Mandrikai šogad jau trešais IFBB Absolūtās uzvarētājas statuss, vēsta Vederņikova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!