Foto: Privātais arhīvs
Kādreizējā "Parex" bankas līdzīpašnieka, miljonāra Valērija Kargina šķirtā sieva Tatjana sākusi izpārdot smalkus traukus un citus interjera priekšmetus, šonedēļ ziņo izdevums "Privātā Dzīve". Iegūtie līdzekļi Karginai lieti noder, jo šie ienākumi esot "labs atbalsts", skaidro sieviete.

Tatjana Kargina sociālajos tīklos izlikusi tirgošanai antīkus traukus, Meisenes porcelānu un citas lietas, kas tiek pārdotas par visnotaļ demokrātiskām cenām. Kā skaidro Kargina, viņas ģimenes locekļiem neinteresē šīs vērtīgās kolekcijas, toties interesi izrādot gan vietējie kolekcionāri, gan ļaudis no ārzemēm.

Viņa pati jau sen ir skaistu trauku kolekcionāre, īpaši iecienījusi porcelānu un kristālu. "Agrāk mums mājās bija lielas vāzes un šķīvji, ko bijušais vīrs šķiroties paņēma sev līdzi. Tagad kaut ko tādu var redzēt tikai privātās kolekcijās un izsolēs," žurnālam saka Kargina. Tiesa, pašas vērtīgākās servīzes viņa pārdošanā neizliek. Par andelē iegūtajiem līdzekļiem sieviete nolēmusi "ieviest savā dzīvē ko jaunu".

Valērija un Tatjanas laulība izjuka pirms 16 gadiem. Pēc šķiršanās Tatjanas rīcībā palika nams Vecrīgā, kurā viņa dzīvo arī tagad. Uz "Privātās Dzīves" jautājumu, vai viegli uzturēt šo māju, Kargina skaidro, ka "pagaidām ar sadzīvi tiek galā", jo palīdz gan dēli, gan ienākumi no vērtīgu gleznu pārdošanas. Arī ienākumi no traukiem kalpo par finansiālu atbalstu. "Rokas nolaist nevar," žurnālam saka viņa.

Pilns raksts izlasāms 16. janvāra izdevumā "Privātā Dzīve"!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!