Kāds 10 gadus vecs zēns (foto – ilustratīvs) svinēja dzimšanas dienu bērnu atrakciju parkā "MaryMaris" tirdzniecības centrā "Sāga", kad notika nelaimes gadījums: no cita bērna atleca koka riņķis (daļa no centra inventāra) un trāpīja zēnam pa galvu, kā rezultātā viņš guva smadzeņu satricinājumu. Cietušā vecāki ir sašutuši par izklaides centra darbinieku bezdarbību un grasās cīnīties par taisnību un drošību. "MaryMaris" pārstāve uzskata, ka darbinieki rīkojušies atbilstoši noteikumiem un par bērnu veselību atbildīgi viņu vecāki. "Delfi" lūdza arī Veselības inspekcijas un patērētāju tiesību aizstāvju komentāru.


"Pēc trieciena dēls gulēja un nekustējās. Bet es nekā nevarēju pie viņa piekļūt batuta aizsargsieta dēļ," stāsta Žanna, cietušā zēna mamma, kura joprojām nevar atgūties no pārdzīvojumiem. "Pat nesapratu, no kuras puses pieiet. Metos meklēt darbiniekus, saucu, lai palīdz izvilkt, bet jaunietes skatījās uz mani ar neizpratni un neko nedarīja..."

Bērnu traumas izklaides un rotaļu centros nav retums – to piedzīvojuši daudzi vecāki. Bērni ālējas, lēkā, krīt... Jābūt gataviem uz itin visu. Bet kuram un kā jāreaģē šādā situācijā? Skaidro "Delfi".

Mamma: "Absolūta bezdarbība un kontroles trūkums"

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!