Foto: Privātais arhīvs

"Manu ikdienu apmaksā mans vīrs, tur varētu būt ap 30 līdz 40 tūkstošiem," par saviem ikmēneša tēriņiem raidījumā "Par TO pašu" saka influencere Sofija Kralova, kura jau ilgāku laiku dzīvo Dubaijā un saviem "Instagram" sekotājiem nekautrējas demonstrēt nudien pasakainu dzīvesveidu, par kādu daudzas var tikai sapņot. Vai viņa ir "golddigere" jeb zeltrace? Uz šo jautājumu meklējam atbildes "Par TO pašu" jaunākajā raidījumā, kas pilnā garumā noskatāms "Delfi" satura abonentiem.

"Man ir ļoti augsti standarti un man vispār nav robežu," – tā par savu turību saka Latvijā dzimusī Sofija Kralova, jauna dāma, kura jau pāris gadus kopā ar savu rosīgo vīru dzīvo Dubaijā. Abi ir digitālā satura veidotāji, par kuru lepno dzīvesveidu vēstījuši arī britu tabloīdi. Pati Sofija Latvijas publikai savulaik bija zināma kā jūtūbere, kas pļāpāja par zīmoliem un kosmētiku, bet nu viņa veido pati savu parfimērijas līniju.

Raidījumā "Par TO pašu" Sofija atklāj savu ceļu līdz bagātībai. Vaicāta, vai viņa dēvējama par bagātu sievieti, vai tomēr bagāta vīra sievieti, Kralova kundze neslēpj, ka ir miljonāra sieva. Viņi abi citiem cilvēkiem "māca", kā pie bagātības tikt, un ar to arī ir populāri soctīklu vidē.

Šobrīd daiļā Sofija strādā pie tā, lai spētu savā smaržu biznesā investēt miljonus, savukārt no sava vīra Tomasa viņa vēlētos dāvanā saņemt lielu penthausu. Sofijas sapņiem robežu nav, turklāt viņa tic, ka tie ir realizējami.

Vaicāta, cik daudz naudas viņai nepieciešams labai dzīvošanai vienu mēnesi, Kralova nosauc summu, kāda daudziem ij sapņos nerādās un nav nopelnāma pat gada griezumā. Viņai tie ir 30 līdz 40 tūkstoši. Tiesa, skaistule neprecizē, kādā valūtā.

"Dažreiz ieliek somiņā naudu, dažreiz iedod fizisku karti, bet vispār man ir karte viņa telefonā. Viņa nauda man ir vienmēr līdzi," pasmejas influencere. Raidījumā viņa arīdzan pastāsta, vai sevi uzskata par golddigeri, un ko viņa pati domā par sievietēm, kas vēlas dzīvot šiki uz vīrieša rēķina.

"Par TO pašu" jaunākajā epizodē par zeltracēm piedalās arī trīs bērnu mamma Marija Vucēna, kura strādā tīkla mārketinga biznesā un savus sekotājus izklaidē ar informāciju par savu vētraino privāto dzīvi, psihoterapeits Andris Veselovskis, kā arī šovu zvaigzne Katy Tindemark, kuras mīļotais vīrietis jau sen pārsniedzis pensijas slieksni un ir miljonārs.

Pilns raidījuma ieraksts noskatāms "Delfi" abonentiem šeit: "Viņa jauna un glīta, viņš – naudīgs". Raidījums klausāms arī arī "Spotify" un "Apple" platformās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!