Foto: No Jekaterinas Koroļas personīgā arhīva
Jekaterinai Koroļai ir maģistra grāds jurisprudencē, un kādu laiku viņa savā profesijā arī strādāja. Taču turpat blakus allaž bijušas rotas. Jekaterina joprojām atceras, kā izskatījās pirmais pašas darinātais rotu komplekts – sarkani bumbiņveida auskari, krelles un aproce. Sekoja dāvanas draudzenēm, pirmie pasūtījumi, tirdziņi, līdz izauga zīmols "Korola", kas šajā nedēļā svin astoņu gadu pastāvēšanas jubileju. Mēs runājam par biznesu, bērnu audzināšanu, kāpumiem un kritumiem, cenu, kas jāmaksā, ja vēlies būt supersieviete. Un ticību sev, kas nākusi lēnām, bet tagad ļauj saskatīt būtisko.

Cik viegli vai grūti ir sekot sirdij?

Tad, kad tu beidzot saklausi sirdsbalsi, kad tu atļauj sev sadzirdēt, ko priekšā čukst intuīcija, vairs nav grūti tai sekot. Visgrūtāk ir nokļūt līdz brīdim, kad tā pa īstam saproti, ko gribi šajā dzīvē, atļaujies būt tā, kas esi. Mans iekšējās transformācijas process bija gana ilgs – laika posmā no trīsdesmit līdz trīsdesmit trim gadiem, kad mācījos ieklausīties sevī un beidzot sākt klausīt sevi, nevis prasīt citu viedokļus un vadīties pēc tā, ko viņi saka. Zini, tā ir fantastiska sajūta, ka daudzus lēmumus varu pieņemt pati, nevienam neko nejautājot. Tā ir daudz vieglāk virzīties uz priekšu.

Tas ļoti rezonē ar tavu ierakstu "Facebook", kas skan šādi: "Dzīvosim īstu dzīvi, ne tādu, kādu vēlas citi!"

Tas ir mans dzīves moto. Ejot savu ceļu, lietas sāk notikt. Kā atzina viena mana kliente, viņa bija aizmirsusi, kā ir ieklausīties sevī. Viņa to bija darījusi, bet tad nevilšus aizgājusi gluži pretējā virzienā, kur citu domas ir noteicošās. Viņas "paldies" par šo atgādinājumu tik ļoti sasildīja sirdi... Tas nozīmē, ka tam, ko daru, ir pievienotā vērtība.

Ne velti savos "Instagram" stāstos cenšos mākslīgi neizskaistināt savu dzīvi un reizēm nekautrējos parādīt, ka var būt dažādi. Ka ne visas dienas gadā esmu tikai priecīga un smaidīga, ka varu būt arī nogurusi, izpumpējusies. Jā, mēs varam būt supersievietes, bet cik ilgi? Godīgi sakot, visi tie "Instagram" filtri, izskaistināšana... Atvaino, bet tas viss ļoti čakarē sievietes, kuras par katru cenu grib līdzināties tam, ko redz ekrānā, un ļoti pārdzīvo, ja nesanāk.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!