Foto: Publicitātes foto

Grupu "Dziļi violets" un "Tētis" dalībnieks, mūziķis un aktieris Nauris Brikmanis, viesojoties "Radio SWH" raidījumā "Ar dziesmu par dzīvi", stāsta kāds viņš ir kā tētis. "Ceru, ka es esmu labs tētis. Es cenšos būt labs tētis," viņa tēta-meitas brīžos valdot īstena jautrība un delverības.

Taujāts par to, ko viņam nozīmē šī tēva loma, raidījuma vadītājai Inesei Vaikulei Brikmanis atklāj: “Es nekad neaizmirsīšu to pirmo brīdi, kad paņēmu meitiņu rokās, un viņa man ietilpa uz tās vienas rokas. Tu viņu turi, un liekas – ārprāts, kā vispār kaut kas tik trausls… Tad tā mīlestība, ko sajūti. Pirms tam esmu mīlējis mammu, tēti, māsu, vecmāmiņu, omīti, vecotēvu, savus radiniekus, sievu, bet tad parādās pilnīgi cita mīlestība.”

Viņš bilst, ka tādu mīlestību iepriekš nav pat pazinis: “Tavā pasaulē ienāk tāds brīnums, tāda milzīga mīlestība, nu neizbēgama, nebeidzama mīlestība pret kaut ko. Tas man katru dienu ir pret savu meitiņu. Es kādreiz intervijā teicu – viņa ir mana sniegpārsliņa pavasarī, jo viņa ir tik trausla. Liekas, ka viņa var izkust jebkurā brīdī.” Atgriežoties pie jautājuma par to, kāds viņš ir kā tētis, Brikmanis cer, ka ir labs tētis, un atzīmē, ka cenšas tāds būt.

Zinot Brikmaņa pozitīvo enerģiju un komiķa dotumus, jādomā, ka viņš varētu būt jautrais tētis, mūziķis apstiprina: “Vakardien nodauzījāmies riktīgi. Un tad Aija (sieva – aut.) uzreiz: “Kāpēc vienmēr pirms gulētiešanas?” Es saku: “Nu bišķīt, pavisam nedaudz, bišķīt patrakoties.”” Brikmanis smejas, ka viņam vēl šodien viss ķermenis esot nozīmēts sarkans: “Dažreiz rakstām man uz kājas pasaku. Es viņai diktēju un tad kā humoru viņa izmaina kādu vietu un nolasa. Un tad mēs abi divi esam pārsmējušies.”

Pilnu raidījuma ierakstu vari noklausīties šeit:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!