Foto: Publicitātes foto

Stiliste un raidījuma "Māmiņu klubs" vēstnese Dita Grauda atkal ir attiecībās – pārdzīvojusi virkni neveiksmju, nu viņa jūtas atradusi sev vispiemērotāko cilvēku, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve". Pareizo puisi viņai palīdzējušas atrast socionikas zintis.

Izskatīgajai TV raidījuma vadītājai attiecībās gājis kā pa kalniem – vispirms viņa ļāvās mīlai ar afēristu Guntaru Kļaviņu, pēcāk aiztraucās ceļojumā kopā ar mūziķi Arni Račinski. Abas šīs attiecības cieta drīzu fiasko. "Privātajai Dzīvei" Grauda atklāj, ka jau pēdējos 12 gadus viņu vajā jautājums: kas ar mani nav kārtībā?

Lai gūtu atbildes, stiliste gājusi pie astrologiem, numerologiem, kāršu licējiem, izgājusi arī dažādus kursus, taču īstu laimi attiecībās tā arī netika guvusi. Nu tas, viņasprāt, noticis. Saskaņā ar Graudas teikto, tā īstā pseidozinātne izrādījusies socionika jeb mācība par personību tipiem. Socioniku viņa līdz šim vēl nebija mēģinājusi.

Tā nu noskaidrojies, ka viņai kā Napoleonam ideāli derot Balzaks. Grauda žurnālam saka, ka katram ir tikai viens "duālais saderīgais", un pie viņai vēlamā tipa pieder gan prezidents Edgars Rinkēvičs, gan aktieris Jānis Skutelis, gan dziedātājs Marats Ogļezņevs. Tomēr viņas pašas īstais atradās feisbukā, kur izveidota grupiņa visiem socionikas entuziastiem.

Ne bez savedējas ziņas Grauda uzrakstījusi savam "duālajam saderīgajam", un puisis izrādījies varen atsaucīgs. "Viņš ir pilnīgi svešs cilvēks, nekad iepriekš dzīvē nebiju viņu satikusi, bet mums kopā ir viegli," saka Dita un piebilst, ka šis vīrietis ir arī viņas gaumē tīri vizuāli. Jaunā drauga vārdu "Māmiņu kluba" vadītāja gan nevēlas atklāt.

Pilns raksts izlasāms 5. marta žurnālā "Privātā Dzīve"!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!