Foto: Shutterstock

Elberts Arnēzs tabloīdam "Daily Mail" nosauc pazīmes, kā zināt, ka otra pusīte nav uzticīga. Viņš apgalvo, ka, būdams nopietnās attiecībās, iesaistījies vairāk nekā simts mīlas afērās. Mīlnieks pasniedz mārketinga lekcijas universitātē un paralēli nodarbojas ar neuzticības "koučingu". Par 80 eiro stundā viņš saviem klientiem māca, kā krāpt otru pusīti un netikt pieķertam. Krāpšanas speciālists stāsta daudziem gaužām absurdo un nepieņemamo.

Piemēram, neuzticība esot māksla, un viņš to ir pilnveidojis ar "lielas pieredzes" palīdzību. Savu pirmo romānu uzsāka, jo bija ilgstošas attiecības ar partneri, un tās neesot bijušas labas. "Mēģināju attiecības pārtraukt, bet tās turpinājās... Nolēmu bēgt, un mans bēgšanas veids bija neuzticība." Lai arī krāpšānā šķietami mīlnieks neko sliktu neredz, viņš dalās pieredzē par pazīmēm, kas var liecināt – partneris ir neuzticīgs.

Mīlas dēkainis stāsta: "Ir ļoti daudz cilvēku, kuri izjūt uzmanības, mīlestības, aizraušanās, seksa trūkumu. Tāpēc viņiem meklē šīs sajūtas, emocijas un situācijas, kuras viņi ir zaudējuši savās attiecībās." Viņš uzskata – katras desmitgades beigās (29, 39. 49.gadi) ir "bīstamās zonas", un pusmūža periods ir īpašs uzliesmošanas punkts. "Maniem klientiem ir aptuveni 40 – viņiem ir enerģija, nauda un laiks. Bieži cilvēki domā, ka otra pusīte krāpj ar ārkārtīgi izskatīgu, droši vien gados jaunāku cilvēku. Arnēzs īsti nepiekrīt. Viņaprāt, piemēram, lielākā daļa vīriešu nemeklē krāšņas sievietes – tikai 20 procentiem "tas esot par izskatu", bet pārējiem svarīgāka ir saikne, domāšana, humora izjūta, respektīvi, tas, kā cilvēks liek justies.

Sargā datoru, telefonu

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!