Foto: Shutterstock
Tas, kur tad īsti tiek pārkāpta līnija starp nevainīgu interesi un krāpšanu, mūsdienās ir ļoti subjektīvs jautājums. Krāpšana tiek definēta dažādi – citi pielieto terminu "mikrokrāpšana", kas nozīmē flirtēšana bārā vai sekošana "OnlyFans" meitenēm "Instagram", tikmēr citi ar krāpšanu saprot daudz nopietnākas darbības, kuru dēļ tiek šķirtas gadiem ilgas laulības. Kā mēs novelkam šo robežu savās attiecībās?

Reprezentatīvās aptaujas liecina, ka gandrīz visi respondenti uzskata, ka neuzticība ir "morāls pārkāpums". Taču viedoklis par to, kas tad ir amorāls fakts, lielai daļai ir pretrunīgs, jo daži ērti jūtas un labprāt piekopj "atvērto" attiecību modeli, turklāt mūsdienās itin viegli iespējams piekļūt erotiskajam saturam tiešsaistē.

Arvien biežāk soctīklos parādās termins "mikrokrāpšana". Ar šo frāzi "TikTokā" radīti miljoniem videoklipi, kuros tiek apšaubīts tas, vai attiecībās pieļaujamas it kā nevainīgas uzvedības, kas tomēr vienlaikus ir arī "sarkanie karogi", raksta izdevums "Cosmopolitan". Kamēr viena "TikTok" lietotāju daļa uzskata, ka mikrokrāpšana, piemēram, partnera sarakstīšanās ar citiem otrā dzimuma pārstāvjiem un šo sarakstu slēpšana, ir uzskatāma par krāpšanu un šādu uzvedību nevajadzētu tolerēt, citi norāda, ka viņiem šāds nevainīgs partnera flirts netraucē, tāpat kā sociālo mediju un personīgā tālruņa privātums.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!