Foto: LETA

"Par šo sastapšanos esmu priecīga un liktenim pateicīga," saka Antra Cilinska, kinorežisore, producente un Jura Podnieka studijas vadītāja. Pirms gada izskanēja vēsts, ka viņa un aktieris Egons Dombrovskis mijuši laulības gredzenus. Intervijā žurnālam "Ieva" režisore atklāj, kā abi iepazinušies un saskatījušies.

Pirms gada "Privātā Dzīve" vēstīja, ka Cilinska un Dombrovskis oficāli noformējuši savas attiecības, taču toreiz ne aktieris, ne režisore nevēlējās sīkāk komentēt šo dzīves pavērsienu.

Nu intervijā "Ievai" Cilinska atklāj, ka abus kopā savedis darbs. "Egons filmējās seriālā "Uzticības persona", ko mēs veidojām, un kaut kā filmēšanas laikā saskatījāmies. Aktieri, kā zināms, ir ļoti runātīgi un labi spēj izteikt visādus komplimentus, bet es pret to esmu visu laiku bijusi diezgan atturīga un salta – ne mazums kopā ar aktieriem strādāts. Bet gadās izņēmumi. Neklausies, neklausies, bet beigās sāc ieklausīties un – nākas noticēt. Un par šo sastapšanos esmu priecīga un liktenim pateicīga," saka Cilniska.

Pirms gadiem Cilinska ilgu laiku bija kopā ar režisoru Igoru Lingu, taču šīs attiecības beidzās ar šķiršanos. Viņai liktenis dāvājis mīlestību pusmūžā, lai gan pati jau bijusi noskaņota dzīvot mierīgi akordā "man nevienu vairs nevajag".

Taču tad noticis brīnums. "Man šķiet, ka dzīvē vajag ļauties. Ja tev šādi ir izkritušas kārtis, tad pieņem tās!" Režisore klāsta, ka viņai ar Dombrovski ir lieliska saskaņa, savstarpēja sapratne un cieņa.

Egons Dombrovskis 2003. gadā apprecējās ar floristi Evitu un abi ilgus gadus sevi pasniedza kā saticīgu un saskanīgu pāri. Vēlāk Evita pastāstīja, ka "tā ir tikai fasāde", jo faktiski viņi vairs nav kopā kopš 2014. gada. Dombrovskis dzīvojis Raiskumā kopā ar kādu citu sievieti. "Privātā Dzīve" pērn atzīmēja, ka Antrai Cilinskai Cēsu pusē esot māja. Dombrovska bijusī sieva nav slēpusi, ka laulība šķirta vīra sānsoļu dēļ.

Pilna intervija ar Antru Cilinsku izlasāma žurnāla "Ieva" 1. maija numurā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!