Foto: Privātais arhīvs

Izskatīgā aktrise Kristīne Belicka sākusi jaunas attiecības, turklāt šoreiz viņa tām turpinājumu. Belickai personīgajā dzīvē līdz šim gājis kā pa celmiem, taču attiecības ar jauno mīļoto viņa redz "kā kaut kā nopietna sākumu", aktrise pastāstījusi žurnālam "Privātā Dzīve".

Belickas jaunās attiecības uzplaukušas šajā pavasarī, un viņa pati par jauno attiecību statusu pavēstījusi arī vietnē "Facebook", lai gan izdevumam atzīst, ka nemēdz publicēt notikumus savā mīlas dzīvē.

"Ilgus gadus man nav bijušas attiecības, kuras varētu uzskatīt par nopietnām. Taču nu esmu kopā ar Aināru Krūmiņu. Viņš ir ļoti foršs cilvēks. Šis ir skaistu un nopietnu attiecību sākums. Ļoti ceru, ka mums sanāks," – tā aktrise.

Žurnāls vēsta, ka agrāk Belickai bija romāns gan ar aktieriem Artusu Kaimiņu un Juri Straujo, gan mūziķi Armandu Butkeviču. Belicka bijusi arī precēta sieva – 2011. gadā viņa mija gredzenus ar Kolkas zvejnieku Uldi Kalnu, abiem ir dēls Sebastians. Laulība gan izjuka.

Izdevums atzīmē, ka Belicka intervijā Dž. Dž. Džilindžeram reiz sacīja, ka "visas manas nopietnās attiecības ir bijušas slimas un atkarīgas". Tādas viņa vairs nevēloties.

Saskaņā ar "LinkedIn" pieejamo informāciju, Belickas mīļotais ir izpilddirektors. Bet pati Belicka pēc ilgas pauzes aktiermeistarībā nu pošas atgriezties profesijā – viņa piedalīsies Rēzijas Kalniņas iestudētā izrādē.

Pilns raksts izlasāms 14. maija žurnālā "Privātā Dzīve"!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!