Foto: LETA

Godalgotā pasākumu burve Gundega Skudriņa nule nosvinējusi 50. gadu jubileju un sastapusi arī jaunu mīlestību. Pirms pusotra gada Skudriņa pavēstīja par savas laulības izjukšanu, kas daudziem Latvijā bija pārsteigums, bet nu viņa atkal uzplaukusi jaunās attiecībās, šonedēļ vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

"Skudras metropoles" vadītāja gan nevēlas par savu partneri stāstīt publiski, turklāt viņas mīļotais neesot sabiedrībā zināma persona.

"Nostrādāja ķīmija – kolbas uzvārījās, un viss notika," presei atklāj māksliniece, piebilstot, ka nevēlas par savām attiecībām plaši vēstīt.

Viņas mīļotais cilvēks nav redzams arī Skudriņas sociālajos tīklos: "Es labi redzu, kas notiek ar tiem pārīšiem, kas visu atrāda sociālajos tīklos. Man simt gadu neinteresē ne kādam kaut ko rādīt, ne pēc tam stāstīt, ka noticis tas vai šis. Ko tas cilvēkam dos? Neko, tikai apmierinās ziņkāri," viedi saka pasākumu burve.

Pēc šķiršanās no vīra Gundara viņa kādu laiku bijusi viena un šo periodu izbaudījusi, jo Gundegai neesot vajadzīgs "vīrietis ķeksīša pēc". Taču tad viņa sastapusi kādu īpašu cilvēku, ar kuru nu bauda kopābūšanu.

Gundegas laulība ar Gundaru Skudriņu ilga 20 gadus, tajā izaugušas trīs meitas. Pērn augustā laulība šķirta oficiāli.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 11. jūnija numurā!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!