Foto: F64

Pasaules mērogā godalgotā pasākumu producente Gundega Skudriņa pieņēmusi lēmumu šķirties no vīra, viņa atklājusi intervijā populārajam žurnālam "Santa". Gundega ar uzņēmēju Gundaru Skudriņu salaulājās 2003. gadā, ģimenē aug trīs meitas, tostarp dvīnes.

Skudriņu pāris pašmāju sabiedrībā ticis uzskatīts par saskanīgu un mīlošu ģimeni, taču nu dzīve ieviesusi savas korekcijas – Skudriņi šķiras.

Kā intervijā "Santai" stāsta profesionālā izklaides sarīkojumu feja, viņas pašas vecāki izšķīrušies tad, kad Gundegai bija seši gadi, meitene toreiz izlēmusi tālāk dzīvot kopā ar savu tēvu.

Lēmums šķirties no bērnu tēva uzņēmēja Gundara Skudriņa bijis viņas iniciatīva: "Jūtu, ka tā vajag. Tas vairāk ir mans lēmums. Man ir ļoti grūti to izskaidrot, līdzīgi kā bērnībā nevarēju paskaidrot, kāpēc gribu dzīvot kopā ar tēti. Jūtu, ka tas man un arī tuviniekiem ir labāk," saka 49 gadus vecā Skudriņa.

Vaicāta, kam jānotiek, lai sieviete pie šādas izšķiršanās nonāktu, Skudriņa skaidro, ka lēmums nav ticis pieņemts vienā dienā, bet gan auklēts vairāku gadu garumā. Viņa vēlas būt brīva, nedzīvot rāmī. "Ja esi nonākusi aiz savas brīvības horizonta, pēkšņi ieraugi kaut ko citu sevī, un ir ļoti grūti atgriezties. Gandrīz neiespējami. Varu to darīt aiz pienākuma, lai visiem būtu ērti un labi, bet es esmu mainījusies. Negribu būt tādās attiecībās un negribu nevienam neko feikot," vaļsirdīgi stāsta viņa.

Skudriņa arī atklāj, ka visus šos gadus mātišķie instinkti viņā prevalējuši, bet tagad viņa sevī atklājusi sievieti – kaislību un uguni, kas, ja netiek realizēta, uzsprāgst. "Pieņēmu savu uguni un sapratu, ka no sevis neaizbēgt. Diemžēl līdzcilvēkiem tas nav viegli," sarunā ar Santu Anču skaidro pieprasītā pasākumu rīkotāja un piebilst, ka ar vīru nav kopā jau ilgāku laiku un bijuši arī citi vīrieši, taču tas neesot laulības izjukšanas pamatiemesls.

Intervijā Skudriņa arīdzan cieņpilni izsakās par savu bijušo vīru, saucot viņu par fantastisku vīrieti, superīgu tēvu un harismātisku uzņēmēju. Vienlaikus "kvēlojošā uguns" attiecībās no viņas puses apdzisusi pavisam. Skudriņa nav simtprocentīgi droša par šķiršanās lēmuma pareizību un sola to izvērtēt mūža nogalē.

Pilna intervija lasāma jaunākajā žurnāla "Santa" numurā vai portālā "Santa.lv"!

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!