Tu vēlies, lai vīrieši tev pievērstu uzmanību? Varbūt tu gribi iepatikties savam vienīgajam mīļotajam, vai arī uzlabot jau esošās attiecības? Bez šaubām, tu esi pelnījusi būt mīlēta. Un tev ir paveicies, jo mēs tev iemācīsim, kā gūt panākumus mīlestībā, piestrādājot pie cilvēka, kuru tu redzi, ielūkojoties spogulī.
Tieši tā. Lai gan tu gaidi mīlestību no cita cilvēka, šo mīlestību un uzmanību tu visveiksmīgāk vari iegūt, vispirms attīstot savu iekšējo pasauli.

Šeit sniedzam sešus padomus, kas jāizpilda, lai tava iekšējā attīstība noritētu pareizi. Šie seši punkti sagatavos tevi mīlestībai.

1. Noskaidro savu attiecību modeli

Ja tev neizdodas piesaistīt vēlamo vīriešu uzmanību, vai arī attiecībās tu nesaņem pietiekami daudz mīlestības, tad droši vien tavā dzīvē šī situācija atkārtojusies ne reizi vien. Ja tas ir tā, tad acīmredzot tev parasti izveidojas attiecību modelis, kas neļauj tev iegūt vēlamā partnera uzmanību, vai arī neļauj tev izturēties tā, lai tu otrā cilvēkā izraisītu mīlestības jūtas. Noskaidro savu attiecību modeli, izproti problēmu cēloni, un veiksme mīlā tev uzsmaidīs.

2. Neturies pie pagātnes

Daudzi cilvēki, paši to neapzinoties, uzkrāj sevī savas dzīves nepatīkamo pieredzi. Ik reizi, kad ar tevi atgadās kas nepatīkams, šis notikums it kā iekrīt lielā nepatīkamo notikumu maisā, kas kļūst par aizvien smagāku nastu.

Ar šo bagāžu tu vairs nespēj dzīvē iet uz priekšu, īpaši attiecībās. Tu nespēj tikt uz priekšu emocionāli, jo tu nes sev līdzi šo mokoši smago nastu. Pat ja ikdienā tu šo slogu parasti nejūti, attiecībās tu to izjutīsi noteikti - kā pārmērīgas dusmas, nepieciešamību kontrolēt citus cilvēkus, pārmērīgu jūtīgumu, bailes un nemieru. Tu vēlies atbrīvoties no šīs nastas? Iemācies atstāt pagātnē šo nepatīkamo pieredzi, un lai tā tur arī paliek.

3. Parūpējies par savām vajadzībām

Ikvienam cilvēkam ir savas vajadzības - tās dabiski piemīt mums visiem. Patiesībā mūsu vajadzības pat veicina attiecības. Gan devējs, gan saņēmējs jūtas labāk, ja abu vajadzības tiek skaidri izteiktas un piepildītas. Taču lielākā daļa cilvēku kautrējas pieprasīt, lai citi apmierinātu viņu vajadzības. Tajā pašā laikā visi uzsāk attiecības cerībā, ka šīs vajadzības tiks apmierinātas. Vai redzi paradoksu?

Noskaidro pati sev, kādas ir tavas vajadzības, pēc tam noskaidro, kuras no tām vajadzētu apmierināt tavam partnerim un kuras – citiem cilvēkiem. Panāc, lai tavas vajadzības tiktu apmierinātas.

4. Novelc robežas

Robežas eksistē, lai tevi aizsargātu un lai palīdzētu tev cienīt savas vajadzības un vēlmes, nevis iegribas. Robežas tev palīdz, kad tu vari izvēlēties - pieņemt vai nepieņemt kādu lietu, cilvēku vai situāciju.

Tu izmanto šīs robežas, kad tu pārtrauc situāciju, kas tev ir sāpīga, vai arī, kad, apzinoties savas vajadzības, tu lūdz citiem tās respektēt. Robežas dod tev spēju atšķirt dažādas parādības, nodrošina tev pašcieņu un mudina citus cilvēkus respektēt tevi un izturēties pret tevi labi.

5. Noskaidro, ko tu vēlies

Noskaidro, ko tu sagaidi no sava partnera un jūsu attiecībām. Taču esi uzmanīga un nesajauc savas patiesās vēlmes ar fantāzijām, nereālistiskiem ideāliem vai arī pazeminātu standartu komplektu.

Pavēro citu cilvēku attiecības, kuras tu vērtē visaugstāk, un centies veidot savas attiecības pēc šo attiecību parauga. Izvairies no cilvēkiem, ar kuriem tu jūti nesaderību, un centies veidot attiecības ar cilvēkiem, kas tev ir patīkami. Atsakies no uzvedības, kas sabojā attiecības, un sāc izturēties tā, lai saņemtu to, ko tu vēlies.

6. Veido sakarus

Izveido pati savu draugu sabiedrību. Ļauj cilvēkiem ienākt savā dzīvē, lai viņi piepildītu tavas vajadzības, atbalstītu tevi un rūpētos par tevi. Daudzi cilvēki vienkārši cer atrast "īsto" vai domā, ka ir atraduši "īsto", un iedomājas, ka pēc tam var izolēt sevi no apkārtējās pasaules. Kā tas apgrūtina attiecības! Nevar taču visas savas vajadzības, vēlmes, cerības un intereses saistīt ar vienu vienīgu cilvēku! Vai gan tu iedomājies, ka tavs Sapņu princis apmierinās visas tavas vajadzības? Cilvēks ir sabiedrisks dzīvnieks, un viņam nepieciešams savs draugu loks. Tāpēc rūpējies par attiecībām arī ar citiem cilvēkiem un saglabā šīs attiecības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!