Atkal pienākušas zināmās mēneša dienas, un tev gribas viņam sadot pa galvu vai izstumt no gultas, vai izdarīt abas lietas. Tu vienkārši skaidri nezini, ko. Tu neesi vienīgā, kas pārdzīvo šādas izjūtas. Kas attiecas uz šī raksta lasītājiem vīriešiem, dažiem no jums viņas mēnešreižu (menstruāciju) laikā gribas mīlēties, turpretī citiem tas nenāk ne prātā. Savukārt citi varbūt vispār nesaprot, kas te par problēmu.
Dažās kultūrās sekss "asiņošanas laikā" tiek uzskatīts par tabu, bet citās, vienkārši par "netīru lietu". Tomēr lielākajā daļā kultūru tieši sieviete izlemj, vai menstruāciju laikā nodarboties ar seksu. Daļu vīriešu menstruālās asinis atbaida, un viņi pat nespēj iedomāties, ka viņu lielākais dārgums varētu saskarties ar šīm asinīm. Turpretī citus vīriešus menstruācijas tieši vēl vairāk uzbudina un viņiem sekss šajā laikā šķiet vēl kārdinošāks. Vārdu sakot, cilvēki ir dažādi, un gaumes arī mēdz būt dažādas.

Tiem, kuri vēlētos uzzināt ko vairāk, tālāk izklāstīti daži pamatfakti, kas palīdzēs izšķirties, kā šādos gadījumos rīkoties.

Pirmkārt un galvenokārt, ar asinīm tiek pārnests HIV, tāpēc menstruāciju laikā risks inficēties ar šo nāvējošo vīrusu vai kādu citu seksuāli transmisīvu slimību ievērojami pieaug. Šīs briesmas nekādā ziņā nedrīkst novērtēt par zemu. Ja tev ar partneri nav STABILU attiecību, LIETO prezervatīvu. Neviens nav tā vērts, lai viņa dēļ zaudētu dzīvību.

Otrkārt, daudzas sievietes šajā laikā izjūt diezgan lielu diskomfortu. Dažām sievietēm menstruācijas var sagādāt pat nepanesamas sāpes. Tāpēc, ja sieviete tiešām tik ļoti cieš, tad, protams, pēdējais, par ko viņa šādā brīdī varētu domāt, ir sekss. Taču ir pierādīts, ka orgasms palīdz atvieglot menstruāciju krampjus un pat briesmīgās galvassāpes, kas mēnešreižu laikā moka daudzas sievietes. Tomēr tas nenozīmē, ka, ieraugot sāpēs čokurā sarāvušos sievieti, vīrietim tūlīt būtu jāpiedāvājas viņai izpalīdzēt ar seksu. Tā nebūs īstā pieeja. Taču daudzām sievietēm šis fakts nemaz nav zināms, tāpēc iesakām šo rakstu izkopēt un iedot savai sievai vai draudzenei.

Treškārt, ja vīrietis parāda iejūtību un izpratni, apliecinot, ka viņu neuztrauc sievietes mēnešreizes un ka viņam sieviete šķiet pievilcīga, lai kas arī notiktu, viņš tikai iegūs punktus savā labā. Turklāt LIELUS punktus. Tāpēc esiet radoši. Lasiet tālāk.

Labi, klasiskais dzimumakts šādā situācijā tātad varbūt nebūtu pats pareizākais risinājums, bet kas tad? Varbūt tieši tagad ir īstais laiks izkopt orālā seksa mākslu? No tā iegūsiet jūs abi, un, kas zina, varbūt pat vīrietis uz brīdi piemirsīs, ka viņai bija arī vagīna? Nu labi, varbūt arī ne.

Varbūt nakti var pavadīt, vienkārši ar skūpstiem un maigiem pieskārieniem? Dariet to, cik vien iespējams jutekliski. Un atkal - pacentieties būt radoši. Sievietes krūtis menstruāciju laikā mēdz būt sāpīgas, tāpēc varat pamēģināt masāžu ar patīkamu, siltu eļļu. Izmasējiet viens otram muguru.

Daudzi pāri sievietes menstruāciju laikā pievēršas anālajam seksam. Ja vīrieša penim ir vajadzība pēc kaut kā līdzīga dzimumaktam, tad viņš var pamēģināt pārliecināt sievieti, turklāt, ja viņa ieliks tamponu, pēc tam nebūs nekādu problēmu ar notraipīšanos. Kas zina, varbūt atklāsiet ko jaunu un brīnišķīgu.

Ko darīt, ja vīrieša penis nav un nav apmierināts, kamēr nav ticis savā ierastajā vietā? Ja sieviete piekrīt, un vīrietis nevēlas notraipīt sevi un viņu, jādodas uz dušu. Duša var kļūt par karstu un pikantu piedzīvojumu. Daudzas sievietes varbūt vēlēsies vispirms nomazgāties, ielikt tamponu un tad doties atpakaļ gultā. Bet varbūt vēl var turpināt ar orālo seksu. Nekādu stingri noteiktu likumu nav. Esiet radoši un rūpējieties par savstarpējo labsajūtu.

Vīriešu ievērībai: Galvenais, lai sieviete justos komfortabli. Mēnešreizes nav nekāds joks. Šajā laikā ir vērts parūpēties par sievietes vajadzībām. Un atceries, ka hormoni trako, un noskaņojums var mainīties pat pēdējā brīdī. Tāpēc esi gatavs ātri mainīt virzienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!