Foto: PantherMedia/Scanpix
Populārākais iepazīšanās portāls Latvijā otrapuse.lv paplašinājis darbību ārpus Latvijas un uzsācis darboties gan Igaunijā, gan Lietuvā, portālu "Delfi" informē iepazīšanās vietnes pārstāvji.

Par spīti augstajai konkurencei ārvalstīs portāls cer sasniegt līdzvērtīgu popularitāti pārējās Baltijas valstīs. Kopš maija iepazīšanās portāls otrapuse.lv uzsācis savu darbību Igaunijā un šodien sāk darbību Lietuvā.

Portāla starptautiskais nosaukums ir Lindoamor - šis nosaukums cēlies no spāņu valodas. Portāla otrapuse.lv veidotāji veikuši aptauju starp dažādu valstu iedzīvotājiem, kuri viennozīmīgi atzinuši, ka nosaukums asociējas ar mīlestību. Līdz ar to nosaukums pilnībā atbilstot portāla galvenai idejai - iepazīstināt lietotājus nopietnām attiecībām.

Portāls Lindoamor katrā valstī ir veidots kā vietējais iepazīšanās portāls, tai skaitā, lietotāju apkalpošanas serviss katrā valstī tiek nodrošināts vietējā valodā. Tomēr tai pat laikā lietotāji ērti varēšot iepazīt citu valstu lietotājus. Tie, kuri vēlēsies sazināties tikai ar vietējiem lietotājiem, šāda iespēja tiks sniegta.

"Līdz šim galveno uzsvaru veltījām portāla lietošanas ērtuma uzlabošanai un funkciju papildināšanai. Uzskatām, ka mūsu izveidotais portāls ir konkurētspējīgs ne tikai Latvijā, bet arī ārvalstu tirgos - turpmāk attīstībai ārvalstīs veltīsim papildus resursus. Igaunija un Lietuva ir tikai sākums! Taču tas nenozīmē, ka tas ietekmēs attīstību Latvijā - arī turpmāk mūsu lietotāji var gaidīt jaunumus un uzlabojumus!" stāsta viens no portāla veidotājiem Gints Balodis.

Otrapuse.lv ir populārākais iepazīšanās portāls Latvijā nopietnām attiecībām. Kopš tā darbības sākuma 2009. gadā kopējais lietotāju skaits pārsniedz 104 000 reģistrēto lietotāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!