Foto: PantherMedia/Scanpix
Grūti pateikt, vai tas notiek apzināti, tomēr sievietes turpina pieļaut vienas un tās pašas kļūdas attiecībās, šantažējot, īdot un zāģējot vīriešus, liecina jaunāko pētījumu rezultāti.

Vissliktākais, kā apgalvo speciālisti, ir pierast pie šāda uzvedības modeļa un atkārtot šādas kļūdas automātiskā režīmā.  Atgādinām metodes, ar kurām pozitīvs iznākums nav iespējams.

Pirmā kļūda - pārliecīgs aizdomīgums

Uz šo kategoriju attiecas arī nepamatota greizsirdība un hroniska neuzticēšanās. Par sevi nepārliecināta sieviete sirds dziļumos brīnās, kāpēc vīrietis izraudzījies tieši viņu. Viņa gandrīz pilnīgi tic, ka viņa dzīvē jābūt vēl kādai daiļā dzimuma pārstāvei.

Šāda sieviete kļūst aizdomīga un uzstājīga, cenšas izsekot katram mīļotā vīrieša solim, pārbaudīt, vai viņš patiešām ir darbā, nevis izklaidējas ar citu sievieti. Viņa moca vīrieti ar jautājumiem vai, vēl trakāk, vaino tajā, kas nemaz nav noticis.

Aizdomīgums sabojā jebkuras attiecības. Lai kā arī vīrietis tevi nemīlētu, viņš nespēs paciest pazemojošo iztaujāšanu un slepenās pārbaudes.

Otrā kļūda - īdēšana

Nekad nemēģini radīt iespaidu, ka esi neglīta, pazemota un apvainota. Neīdi par savām problēmām, jo tas padara vīrieti ārkārtīgi nervozu. Sākumā, viņš, protams, tevi žēlos, teiks, ka neesi resna un tamlīdzīgi, bet galu galā viņam tas kārtīgi apniks.

Kuram gan patīk dzīvot ar pastāvīgu īdētāju, kura ir vienmēr neapmierināta un kurai nekad nekas nepatīk? Ja arī tev ir nosliece uz īdēšanu, ātri tiec no tās vaļā!

Trešā kļūda - šantāža

Dažas sievietes uzskata, ka šantāža ir labākais veids, kā atrisināt jebkuras domstarpības. Protams, tie ir maldi. Vīriešu vairākums šantāžu no sieviešu puses uzskata par pazemojošu, bet ir arī tādi, kas attiecību sākumposmā ir ar mieru "piespēlēt" sievietei.

"Gribi, iemācīšos gatavot galertu? Bet vai tad tu man nopirksi jaunus zābaciņus?" piedāvājumi sākas ar pavisam nevainīgiem teikumiem. Tomēr tas ir tikai sākums, jo turpinājums vairāk atgādina ultimātu: "Gribi seksu? Bet es gribu jaunu kažoku. Kamēr nebūs kažoka, nebūs arī seksa.

Nekad nenolaidies līdz tik sliktiem uzskatiem par daiļo dzimumu, lai domātu, ka savu vēlmju īstenošanu var panākt tikai ar īdēšanu vai šantāžu. Vīrietis, visticamāk, no šādas sievietes vienkārši bēgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!