Foto: PantherMedia/Scanpix

Sievietei, kā noskaidrojām iepriekšējā rakstā par šo tēmu, visneseksīgākā iezīme ir nepatīkams ķermeņa aromāts. Līdzīgā aptaujā atklājies, ka vismaz šajā punktā abu dzimumu domas sakrīt - arī sievietes visvairāk atgrūž tieši nejauka smaciņa.

Kā plašā aptaujā uzzinājis portāls "woman.ru", 72 procenti sieviešu nevēlētos nekādas tuvākas attiecības ar kungu, par kura klātbūtni jau no tālienes vēstī nelaba smaka. Tātad apgalvojums, ka īsts mačo smird pēc sviedriem, viskija un cigaretēm mūsdienās vairs neiztur kritiku vai vismaz tam palicis maz piekritēju.

Godpilno otro vietu starp autsaideru pazīmēm dala uzreiz vairāki apgalvojumi. Sievietes atgrūž vīrieši, kuri:
- ir apveltīti ar pavisam plāniem matiem (58%) - ja tāda īpatnība piemeklējusi, labāk galvu noskūt kailu;
- vēl palikušie dīvaiņi, kuri pāri plikam galvvidum pārsukā matu šķipsnas (58%) - šajā gadījumā skatīt iepriekšējo padomu;
- memmesdēliņi, kuri uzvedas kā bērni, kas visu laiku par kaut ko īd: "Mammu, kāpēc jāiet mājās? mammu, es gribu mašīnīti! Mammu, vai es esmu nosalis" un saņem atbildi: "Nē, tu esi izsalcis! (58% aptaujas dalībnieču muktu no šāda vīrieša).

Piecdesmit septiņi procenti sieviešu uzskata, ka skops vīrietis nevar būt seksīgs. Runa nav par sieviešu merkantilo pasaules uztveri: acīmredzot kādā dziļā instinktu līmenī katra dāma vēlas, lai vīrietis varētu nodrošināt savus bērnus un viņai būtu pārliecība par nākotni.

Daudz ko izskaidrojot arī vienkāršoti psiholoģiskais traktējums, kas ietver domu par naudas-preces apmaiņu attiecībā uz intīmām attiecībām - saņēmi orgasmu, atver maciņu.

Nebūt uz visām sievietēm hipnotiski iedarbojās visai daudziem vīriešiem raksturīgā lielīšanās ar saviem seksuālajiem varoņdarbiem (arī neesošajiem). Vismaz 49 procenti aptaujas dalībnieču atzīst, ka līdz mačo tādam lielībniekam ir ļoti tālu.

Lai gan netrūkst sieviešu, kuras uzskata, ka vieglāk piekrist pārlieku neatlaidīga pielūdzēja tīkojumiem ievilkt viņas gultā, 53 procenti aptaujas dalībnieču neatzīst šādus diedelētājus par pievilcīgiem.

Nākamajās neseksīguma pozīcijās nokļuvusi nevīrišķīga, augsta balss un sievišķīgs figūras tips - vīrietis, kura gurni ir platāki nekā pleci. Toties izteikts vai pārāk trūcīgs ķermeņa apmatojums neatbaidītu pat veselus 86 procentus aptaujas dalībnieču.

Toties ar alkoholu kungiem jābūt uzmanīgiem - 47 procenti aptaujas dalībnieču pret aizraušanos ar stipriem dzērieniem izturas piesardzīgi.

Vēl viens sarkanais signāls attiecību uzsākšanai sieviešu acīs ir visu veidu nevīžība (48 procenti balsu) - sākot ar caurām zeķēm, netīriem nagiem, neprasmi saskaņot apģērbu. Sievietēm ļoti nepatīk arī humora izjūtas trūkums (44 procenti).

Interesanti, ka aptaujas dalībnieces atgrūž ne tik daudz smēķēšana (11 procenti), kā tās sekas - nodzeltējuši zobi un pirksti, kas smird pēc tabakas (41 procents). Starp netīkamajām īpašībām vēl minēta tieksme komandēt un dotā vārda neturēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!