Foto: Shutterstock
Saderība seksuālajā ziņā, uzsākot jaunas attiecības, ir ne mazāk būtiska par kopīgām un interesēm un savstarpējo sapratni, un šia sakarā izdevums "Cosmopolitan"ir apkopojis sešas pazīmes, pēc kurām jau pirmajās tikšanās reizēs iespējams noteikt vīrieša prasmes gultā.

Runasveids

Ja vīrietis spēj stundām ilgi runāt monotonā balsī, neizrādot sejas mīmikas izmaiņas, kā arī izvairoties no plašiem žestiem, visticamāk, arī mīlējoties viņš dos priekšroku pārbaudītām un samērā konservatīvām pozām, izvairoties no kā jauna pamēģināšanas.

Savukārt dzīva žestikulēšana un aktīvs runasveids liecina par temperamentu un nebaidīšanos šo kaisli likt lietā arī tuvībā ar sievieti,.

Vietas izvēle apsēžoties

Ja vīrietis par savu sēdvietu izvēlas krēslu, kas atrodas tieši pret tevi, nevis pārējiem cilvēkiem, kas atrodas ar jums vienā telpā, tas liecina par ieinteresētību un vēlēšanos tevi iepazīt tuvāk, nebaidoties no saistībām.

Ēdiena izvēle

Jo drosmīgāks netradicionālu ēdienu izvēlē un nogaršošanā ir vīrietis, izvēloties pasūtījumu restorānā, jo lielāka ir viņa kāre pēc piedzīvojumiem, kas neizpaliks arī guļamistabā. Tāpat vīrieša seksa paradumus spilgti raksturo garšas, kurām viņš dod priekšroku - jo asākas un eksotiskākās būs ēdienam pievienotās garšvielas, jo pikantāku mīlēšanos vari sagaidīt.

Cik neaizskarama ir viņa privātā telpa?

Vīrietis, kurš ērti jūtas, pieskaroties citiem cilvēkiem sarunas laikā, ērti jutīsies arī guļamistabā, jo nebaidās no savas privātās telpas aizskaršanas un labprāt to dala ar citiem.

Speciālisti uzskata, ka fiziskas distances ieturēšana savukārt, liecina arī par emocionālu un seksuālu noslēgtību, tādēļ, jo vairāk un atklātāk tavs iecerētais komunicē ar citiem, jo uzmanīgāki un izmeklētāki būs viņa pieskārieni tev.

Kā viņš tur tavu plaukstu?

Veids, kā vīrietis tur savas mīļotās sievietes roku, spilgti raksturo arī to, kāda būs viņa attieksme pret partneri pēc mīlēšanās.

Cieša pirkstu satveršana, tos krustojot ar saviem, liecina par ļoti erotisku dabu - šādi vīrietis demonstrē savu vēlēšanos saistīties ar sievieti gan fiziski, gan emocionāli, respektējot un izzinot viņas vēlmes.

Savukārt vienkāršs plaukstas tvēriens, izvairoties no pārliekas pirkstu saskaršanās, var liecināt par distancēšanos un neieinteresētību, kā arī paviršību pret sievietes vēlmēm intīmas tuvības laikā.

Skūpstīšanās

Vīrieši, kas skūpsta laikā ietver plaukstās sievietes seju, ir īpaši romantiski, kā arī kaislīgi un prasmīgi mīļākie, kas vēlas sniegt savai partnerei maksimālu baudu. Tāpat par vīrieša daudzpusību seksuālajā ziņā liecina neierastu ķermeņa daļu skūpstīšana, kas vēstī par atvērtību jaunai pieredzei un izjūtām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!