Foto: Mavrix/Scanpix
Neraugoties uz pieņēmumu, ka orgasma iestāšanos veicina noteiktu intīmo zonu stimulēšana, pastāv vēl pāris neparastu veidu, kā sasniegt baudas virsotnes, vēstī portāls "Women's Health". Turpinājumā daži no tiem.

Vingrošana

Indiānas Universitātes Seksuālās veselības pētījumu centra veiktā eksperimentā atklāts, ka sievietes nereti gūst orgasmu, nodarbojoties ar noteikta veida fiziskām aktivitātēm.

Orgasmam draudzīgākie sporta veidi ir muguras un vēdera muskulatūru trenējošie, kā arī jogas vingrojumi, kuros tiek trenēta cirkšņu elastība.

Iemigšana

Atrodoties miega pirmajā fāzē, kuras laikā cilvēks vēl atrodas daļēji apzinātā stāvoklī, dzimumorgāniem pieplūst papildu asinis, kā arī iestājas uzbudinājums, kā rezultātā iespējams just orgasmu un tam raksturīgās spazmas.

Krūšu galu kairināšana

Stimulējot krūšu galus, organismā izdalās oksitocīns, kas izraisa līdzīgas vaginālās kontrakcijas, kādas rodas orgasma laikā. Tā rezultātā dzimumorgāni tiek apgādāti ar asinīm, palielinot to jutīgumu.

Noteikta prāta stāvokļa sasniegšana

Kā uzskata speciālisti, orgasmu iespējams arī sasniegt ar prāta palīdzību, veicot lēnas ieelpas un izelpas, nododoties fantāzijām, kā arī koncentrējoties vien uz savu labsajūtu.

Dzemdības

Neraugoties uz atšķirīgajiem viedokļiem, daļa speciālistu uzskata, ka sieviete dzemdību laikā var izjust orgasmu, jo mazuļa dzimšanas laikā tiek stimulēti tie paši baudas punkti, kas, nodarbojoties ar seksu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!