Foto: Shutterstock
Cilvēku savstarpējo attiecību, intimitātes un mīlas dzīves pētīšanai veltīts ne mazums pētījumu. Apkopojot neparastākos datus, speciālisti noskaidrojuši arī astoņus neparastākos faktus, kas saistīti ar krāpšanu, vēstī "Women's Health".

Zudušo tuvību mudina atjaunot Facebook.com lietošana

Regulāri pārlūkojot Facebook.com jaunumus, cilvēkiem ir tendence atjaunot reiz pārrautās saites ar bijušajiem mīļotajiem, kas likumsakarīgi var novest pie krāpšanas, informē izdevumā "Cyberpsychology, Behavior, and Social Networking" publicēts pētījums.

Lielākie krāpnieki dzīvo Francijā

Valda uzskats, ka franči ir lieliski mīļākie, tomēr šai valstī dzīvojošie ne vienmēr ir tie uzticīgākie partneri. Francijā veiktā aptaujā atklāts, ka lielākā daļa valstī dzīvojošo vīriešu un trešā daļa sieviešu ir krāpuši savu partneri.

Krāpj tie, kas tēlo

Gan vīrieši, gan sievietes, kuri tēlo orgasmu, baudu meklē citur un, attiecīgi, krāpj krietni biežāk, liecina pētījumi.

Iekaustīšana atriebības vārdā

Lielbritānijā veiktā aptaujā, kurā piedalījās 38500 cilvēku, atklāts, ka katrs desmitais pētījuma dalībnieks neuzticīgā partnera, neraugoties uz viņa dzimumu, iekaustīšanu uzskata par normālu.

Aizdomīgiem vīriešiem ir sperama - kamikadze

Vīrietim jūtot aizdomas par partneres neuzticību, mainās viņa spermas sastāvs, tai iegūstot spējas iznīcināt cita vīrieša spermatozoīdus. Jāpiebilst, ka rezultātā gan bojā iet abu potenciālo bērna tēvu spermatozoīdu un apaugļošanās nenotiek, jo uzbrūkošā sēkla visas pūles veltī konkurenta iznīcināšanai.

Ebreji ir uzticīgāki par kristiešiem

Kādā Amerikā veiktā aptaujā atklāts, ka 84 procenti ebreju nekad nav bijuši neuzticīgi, kamēr līdzīgus rādītājus sniedza vien 66 procenti kristiešu.

Tev ir zema balss? Krāpnieks!

Kā liecina pētījumi, sievietes baidās saistīties ar vīriešiem, kam ir zema balss, uzskatot, ka viņi ir neuzticīgi biežāk. Savukārt vīrieši par rūdītākām krāpniecēm uzskata sievietes ar augstu un spiedzīgu balsi.

Kā skaidro eksperti, tā iemesls ir testosterona un estrogēna daudzums organismā, kas nosaka balss skanējumu.

Blondīnes ir neuzticīgas biežāk

Kā liecina Amerikā veikta aptauja, 42 procenti neuzticīgo sieviešu ir blondīnes, 23 procenti – rudmates, 20 procenti – brunetes un 11 procenti – melnmates. Tiesa, pētījumā nav fiksēti dati, vai minētā matu krāsa ir dabiska vai mākslīgi iegūta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!