Foto: PantherMedia/Scanpix
Lai cik neticami tas arī nešķistu, lielai daļai cilvēku sekss patiesībā ir krietni mazsvarīgāks nekā pieņemts domāt. Šai sakarā portāls yourtango.com apkopojis visai neparastu aptauju datus, informējot, ar ko pāri nodarbotos labprātāk nekā ar mīlēšanos.

Ēšana


Foto: PantherMedia/Scanpix
2012. gadā veikts pētījums liecina, ka katrs trešais cilvēks krietni labprātāk ieturētu maltīti nekā nodarbotos ar seksu, ja viņam sniegtu izvēles iespējas. Bez tam - 26 procenti cilvēku mīlēšanos ir gatavi iemainīt pret šokolādes tāfelīti, savukārt 25 procenti - pret steiku.

Visai šokējošu statistiku piedāvā arī Francijas pētnieki - lai gan šķiet, ka Francijā mīt vieni no kaislīgākajiem un mīlas kārākajiem pasaules iedzīvotājiem, 74 procenti Francijas sieviešu seksa vietā labprātāk izvēlas gardu maltīti.

Viedtālruņa lietošana


Foto: PantherMedia/Scanpix
Nav noslēpums, ka mūsdienu digitālajā laikmetā teju visi esam atkarīgi no saviem viedtālruņiem, tomēr statistika ir vēl pārsteidzošāka - 44 procenti cilvēku guļ ar savu tālruni gultā, bet 20 procentiem nemitīgi uzlādēts tālrunis ir svarīgāks par regulāriem orgasmiem.

Gulēšana


Foto: PantherMedia/Scanpix
Protams, pilnvērtīgs miegs ir viens no svarīgākajiem priekšnoteikumiem veselai un laimīgai dzīvei, tomēr 80 procenti sieviešu, kā liecina kāda Amerikā veikta pētījuma rezultāti, regulāri izvēlas ilgāku miegu nekā karstasinīgu mīlēšanos ar partneri.

Karstās šokolādes dzeršana


Foto: PantherMedia/Scanpix
Nav noslēpums, ka Īrija ir viena no valstīm, kas nelepojas ar īpaši jaukiem laika apstākļiem, un, kā izrādās, šai valstī mītošās dāmas 70 procentos gadījumu izvēlētos tasi karstas šokolādes, nevis seksu, liecina statistikas dati.

Pašapmierināšanās


Foto: Shutterstock
Lai cik pārsteidzoši tas arī nebūtu, 41 procents Lielbritānijā mītošo sieviešu labprātāk izvēlas pašapmierināties, nevis mīlēties ar reālu partneri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!