Foto: Shutterstock
Teju katra sieviete vismaz reizi mūžā ir domājusi, kā pirmajai piesaistīt izskatīga vīrieša uzmanību, kurš vakara gaitā raisījis simpātijas. Izrādās, atbilde ir pavisam vienkārša – pētījumi liecina, ka vīrieši ir sajūsmā, ja sieviete acīmredzami izrāda iniciatīvu iepazīties un neslēpj savas simpātijas, vēstī "Women's Health".

Tas atklāts, pētniekiem veicot aptauju un secinot, ka 55 procenti vīriešu labprāt vēlas tikt iekaroti.

"Tas nav nekas neparasts, jo arī vīriešiem patīk justies pievilcīgiem un iekārojamiem pretējā dzimuma acīs. Ikvienam no mums ir savi kompleksi, tāpēc, saņemot nedalītu pretējā dzimuma uzmanību un atzinību, jūtamies labi," komentē pētījuma vadītāji.

Tāpat noskaidrota arī efektīvākā pavedināšanas tehnika – kā atklājuši aptaujātie vīrieši, teicami darbosies atkārtota acu kontakta dibināšana, kā arī uzsmaidīšana.

Kad tas paveikts, sieviete komunikāciju var turpināt ar aicinošu žestu sev piebiedroties un uzsākt sarunu par jebkādu tēmu, tās beigās nekautrējoties piedāvāt arī savu telefona numuru.

Lai cik vienkārši tas arī nešķistu, šī patiesi ir viena no efektīvākajām flirtēšanas un iepazīšanās tehnikā, atzīst vīrieši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!