Foto: PantherMedia/Scanpix
Nav noslēpums, ka pirmskāzu laiks nereti ir satraukuma pilns. Lai neaizmirstu pāris vērtīgu sīkumu, kas ir būtiski veiksmīgā kāzu dienas norisē, iepazīsties ar "MSN Living" apkopotajiem faktiem par lietām, ko svarīgi paveikt pirms kāzām!

Atbrīvojies no liekajiem matiņiem

Pirmskāzu drudzī, kad jāpaspēj tik daudz, topošās līgavas, kā arī kāzu viešņas nereti aizmirst gluži pašsaprotamu uzdevumu – atbrīvošanos no liekajiem matiņiem.

Pirms apmeklē kāzas vai stājies altāra priekšā – pārliecinies, ka tavas kājas vai paduses nesagādās neērtības pilnus brīžus piemirstas vaksācijas dēļ!

Parūpējies par kurpēm

Atceries, ka kāzu diena būs gara, tāpēc ērti apavi ir vitāli svarīgi! Atgādini par to arī līgavas māsām un kāzu viešņām, kuras, ļoti iespējams, izvēlēsies pasakaini glītas, tomēr neizsakāmi neērtas kurpes, turklāt – nesen iegādātas un vēl neievalkātas!

Svarīgākie dokumenti

Ja laulību ceremoniju plānots veikt dzimtsarakstu nodaļā, pārliecinies, ka visi nepieciešami dokumenti ir paņemti līdzi, tā izvairoties no liekiem pārpratumiem!

Sagatavojies medusmēnesim jau laikus

Neatliec mantu kravāšanu uz pēdējo brīdi, īpaši, ja medusmēnesi plānojat pavadīt ceļojot!

Esi piesardzīga

Izvairies no ekstremālām kosmētiskām procedūrām, piemēram, ķīmiskā pīlinga, neilgu laiku pirms kāzām! Neparedzamais rezultāts var būt negaidīts un radīt kosmētisku defektu, kas nepāries līdz īpašajai dienai.

Parūpējies par savām un viesu ērtībām

Ja ceremoniju plānots noturēt ārā, parūpējies, lai viesus no saules pasargātu nojume, kā arī atgādini par nepieciešamību pēc saulesbrillēm vai piemērotiem apaviem pludmalē. Tieši sīkumos slēpjas visa sāls un tas, cik labi jutīsies gan pati, gan tavu kāzu viesi īpašajā dienā!

Padomā par ērtībām

Izvairies no spicu un augstu papēžu valkāšanas, priekšroku dodot kurpēm ar pilno zoli, kas izskatīsies tikpat labi, tomēr būs krietni ērtākas!

Atceries par apģērbu pirms frizūras un grima veidošanas

Pirms sēdies uz frizūras un grima veidošanu, parūpējies par piemērotu apģērbu – velc ko tādu, kas neizjauks frizieru veikumu pārģērbjoties, piemēram, pogājamu vai sasienamu halātu, kas nav jāvelk pār galvu!

Neaizmirsti par sīkumiem

Dienas gaitā tev vajadzēs gan spogulīti un lūpu krāsu, gan matu ķemmi un salvetes. Parūpējies, lai viss nepieciešamais ir līdzi, nodrošinoties ar stilīgu rokassomiņu.

Parūpējies par skaņu sistēmu

Ja kāzas svinēsi plašā lokā, nodrošinies ar mikrofonu, kas viesiem būs nepieciešams kāzu runu un tostu teikšanai!

Neaizmirsti par ūdeni

Lai saglabātu skaidru prātu un neciestu no galvassāpēm vai noguruma, dienas gaitā paralēli šampanietim, dejošanai un citām aktivitātēm izdzer pietiekami daudz ūdens, kas ļaus organismā uzturēt vajadzīgo šķidruma daudzumu.

Parūpējies par fotogrāfijām

Ja esi nolīgusi kāzu fotogrāfu, vienojies par laiku, kurā tiks uzņemtas kopbildes, lai kāzu viesi neizklīstu kur kurais, kā arī pagūtu pienācīgi sagatavoties.

Atrodi piemērotu krūšturi

Neatliec apakšveļas saskaņošanu ar kleitu uz pēdējo brīdi – tieši krūšturis noteiks, cik labi tā izskatīsies un "ērti sēdēs".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!