Foto: Reuters/Scanpix

Slavenības, it īpaši Holivudas zvaigznes, ir zināmas ar savām nenoturīgajām attiecībām,tomēr arī viņu vidū ir ilgstoši kopā esoši pāri, no kuriem mēs varam tikai mācīties. Viņi, esot slavas spozmē, ir saglabājuši savu cieņu un privātumu un varētu būt paraugs ikvienai no mums. Lai uzzinātu, kādas ir vērtīgākās attiecību mācības, ko varam gūt no slavenībām, ieskaties youngqueen.com apkopotajos ieteikumos.

Sargā savas attiecības

Slavenību vidū ir pēc spozmes un kameru gaismas izslāpušas zvaigznes, piemēram, Kardašjanu māsas, kuras aicina savā mājvietā televīzijas pārstāvjus un visai pasaulei parāda gan sliktos, gan labos savas dzīves momentus. Tajā pašā laikā ir arī tādi pāri, kā Andželīna Džolija un Breds Pits, kā arī daudzi citi, kuri viens otru acīmredzami mīl, taču ir izvēlējušies sargāt savas attiecības no apkārtējo cilvēku ietekmes un par savu privāto dzīvi nerunā.

Tieši tāpat tev vajadzētu rūpēties par savām attiecībām. Lai arī tu neesi viena no Holivudas zvaigznēm, reizēm var gadīties, ka tu apkārtējiem cilvēkiem, piemēram, draudzenēm vai mammai atklāj pārāk daudz. Ņem vērā, ka, lai cik tuvi būtu šie cilvēki, viņiem nav nepieciešams zināt katru tavu attiecību detaļu – paturi jūsu abu privātās lietas lietas pie sevis. Attiecības veido divi cilvēki un kad tajās tiek ielūgti arī citi, sākas reizēm pat negribēta iejaukšanās un ir gaidāma nenovēršama problēmu rašanās.

Neļauj mīlestībai sevi padarīt aklu

Vai atceries, kā Toms Krūzs Opras Vinfrijas šova laikā kļuva gluži vai traks un sāka lēkāt pa tur esošo dīvānu, atzīstoties mīlestībā savai toreizējai sievai Keitijai Holmsai? Kas notika ar šīm attiecībām? Tās pēkšņi beidzās.

Daudzas sievietes domā, ka tad, kad parādās mīlestība, tā paliek uz visu mūžu un kopš tā brīža mums ir jāsaņem viens romantisks žests pēc otra. Tomēr, pat ja tavs mīļotais tevi lutina ar dāvanām, tas nenozīmē, ka viņš tevi noteikti mīl. Turklāt – tās nav lietas, kas veido attiecības.

Ja runā par īstām, ilgstošām attiecībām, tās patiesībā veido mazās, reizēm pat muļķīgās ikdienišķās lietas – spēja kopā izpildīt mazos mājas darbiņus, kopā pārvarēt attiecību krīzi un izbaudīt vienam otra kompāniju kaut vai tikai pastaigājoties pa parku.

Kā piemēru šajā gadījumā var minēt Eštonu Kačeru un Milu Kunisu – viņi abi ir acīmredzami iemīlējušies, taču nonākšana līdz tam pēc ilgu gadu draudzības prasīja laiku. Viņi kopā dara it visu, sākot ar mašīnas mazgāšanu līdz pat iepirkšanās tūrēm un gluži tāpat vajadzētu rīkoties arī tev.

Nesasteidz attiecības

Mēs esam redzējuši neskaitāmi daudzas Holivudas dāmas, tai skaitā arī dziedātāju Britniju Spīrsu, kuras ilgi nedomājot iesaistās attiecībās, apprecas, bet pēc pāris mēnešiem paziņo par šķiršanos. Nevajag nosodīt pārus, kuri izvēlas ātri apprecēties, jo daļa no attiecībām varbūt arī izdodas, taču lielākajā daļā gadījumu tā nenotiek.

Attiecību sākumā cilvēki ir sajūsmināti un viņu prāti sāk izspēlēt trikus augstās dopamīna aktivitātes dēļ, kas tiešā vārda nozīmē liek justies kā debesīs, bet šis noteikti nav brīdis, kad vajadzētu spriest par savām attiecībām kopumā. Tikai tad, kad attiecībās būs iestājies miers, norimušas pirmās kaislības, tu zināsi, kā tieši tu jūties.

Dzīvo kaislīgi

Kas ir mīlestība bez kaislības? Holivudas zvaigznes savu mīlestība otrai pusītei izrāda ar vareniem žestiem un tikpat pompozi arī atjauno kaislības savā starpā. Lai arī mēs neesam tik dramatiskas, kā mūsu Holivudas līdzinieces, arī mēs vēl joprojām varam atrast jautrus un patīkama satraukuma pilnus brīžus, lai padarītu savas attiecības interesantākas. Labs veids, kā to izdarīt, ir uzzināt par sava partnera fantāzijām un, ja tās ir izpildāmas, piepildīt tās, lai uzturētu dzirkstelīti.

Pie attiecībām visu laiku ir jāstrādā

Jebkuras attiecības ir jākopj – nevienas no tām nav perfektas un, lai viss izdotos, pārim ir patiesi jāvēlas, lai tā būtu. Ir skaisti domāt, ka mīlestība ilgs mūžīgi un tajā nebūs nekādu sarežģījumu, taču diemžēl tā nav realitāte.

Kā piemēru mēs varam ņemt kantrī dziedātājus, kuri zina, kā jāstrādā pie mīlestības – viņi visu laiku propagandē vajadzību mīlēt ik katru gada dienu. Atslēga tam visam ir komunikācija un otra vēlmju piepildīšana – tev ir jāatceras, ka attiecības sastāv no diviem cilvēkiem un jums abiem nepārtraukti ir jāstrādā kā komandai, lai jūsu kopīgi uzsāktās lietas turpinātu savu gaitu.

Protams, bagātajiem un slavenajiem ir savas priekšrocības – ja viņu laulībā ir krīze, viņi jebkurā brīdī var aizlidot uz privātu salu un veltīt viens otram laiku. Tomēr, tajā pašā laikā nav jābūt turīgam, lai būtu laimīgās attiecībās – bieži vien tieši mazās lietas, piemēram, komunikācija vai smiekli, ļauj attiecībām strādāt un pastāvēt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!