Foto: Shutterstock
Tu jau gadiem esi viena, neraugoties uz šķietamu vīriešu iniciatīvu, izrādot tev uzmanību? Ļoti iespējams, ka pieļauj izplatītas, tomēr gana muļķīgas kļūdas, kas visai bieži traucē jaunu, romantisku attiecību veidošanai. Tās apkopojis arī portāls "MSN Living".

Sūdzēšanās par savu neizdevušo dienu

Pļāpājot ar draugiem un ģimeni par pavadīto dienu, ir tikai normāli pieminēt arī ne tik patīkamās lietas, piemēram, nedienas darbā, strīdu ar draudzeni vai dusmas par sastrēgumiem.

Tomēr pirmajos randiņos no negācijām vēlams izvairīties, iesaka eksperti. Lai atstātu pozitīvu iespaidu par sevi, demonstrē attiecīgu attieksmi pret dzīvi!

Pāragri jautājumi par viņa piecgades plāniem

Jautājumi par viņa kāzu plāniem, cerētajiem bērniem un ideālās sievietes īpašībām radīs pārlieku spiedienu un iespaidu par tevi kā izmisušu sievieti. Turklāt šī "pratināšana" vīrietim var likt justies kā kandidātam darba intervijā, kurā tu izvērtē viņa potenciālu nopietnu attiecību veidošanai.

Jaunu, no attiecībām brīvu draugu nemeklēšana

Ja jau gadiem esi viena, laiks kaut ko mainīt savā dzīvē! Tā vietā, lai kārtējo piektdienas vakaru pavadītu savu precēto draugu rīkotajos spēļu vakaros, kuros teju vienīgā esi bez pāra, iepazīsti jaunus cilvēkus un apgūsti jaunas prasmes un vaļaspriekus. Tas ievērojami uzlabos tavas izredzes satikt tev piemērotu vīrieti.

Izklaidēšanās plašā draugu pulkā

Ieteicamais kompānijas lielums, dodoties izklaidēties ar draudzenēm, ir trīs cilvēki, teic eksperti. Tā vīrietis, kuru esi ieinteresējusi, nebaidīsies tevi uzrunāt – pārāk liels draugu pūlis radīs viņā nedrošības sajūtu, savukārt, ja būsi divatā ar draudzeni, viņš jutīsies neērti, atstājot tavu draudzeni bez kompānijas.

Tu saki tikai to, ko viņš vēlas dzirdēt

Tā vietā, lai censtos mākslīgi radīt saikni un teiktu tikai to, ko vīrietis, kā tev pašai šķiet, vēlas dzirdēt, esi patiesa! Nebaidies no interešu sadursmes un iesaistīšanās diskusijā, pamatojot savu viedokli un apšaubot viņa! Tieši tas vīrietī radīs interesi par tevi!

Pārmērīga draugu padomu uzklausīšana

Tā vietā, lai lūgtu padomu ikvienai draudzenei par savām mīlas dzīves problēmām un rezultātā iedzīvotos vien apjukumā, saņemot pārāk daudz atbilžu variantu, izvērtē savas uzticības personas. 

Ļoti iespējams, ka labāko padomu sev sniegsi arī pati, ieklausoties savās patiesajās vēlmēs, rezumē eksperti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!