Foto: Shutterstock
Pirmais randiņš parasti izvēršas vai nu brīnišķīgā laika pavadīšanā vai, tieši pretēji, elles cienīgās mocībās. Un visam pa vidu – mēs, cenšoties izskatīties pēc iespējas labāk un izturēties pēc iespējas interesantāk… Šai sakarā "Women's Health", aptaujājot vīriešus, apkopojis lietas, ko stiprais dzimums pamana sievietēs pirmās tikšanās laikā. Ņem tās vērā un satraucies mazāk!

Vai tu esi laikā

Neliec viņam uz sevi gaidīt un, ja kavējies, brīdini vīrieti par to laikus, tā izrādot cieņu!

Kas notiek sarunu starplaikos

Brīži, kad nerunājat, vīrietim sniedz lielisku iespēju tevi novērot. Tiek atklāts un novērtēts tas, cik runīga, pašpārliecināta un erudīta esi. Kas saista tavu uzmanību? Vai spēj sarunu ievirzīt plūstošā gultnē, vai tomēr esi klusētāja un jūties neveikli nepazīstamās situācijās?

Vai tu sniedzies pēc maka, kad saņemat rēķinu

Protams, džentelmenis rēķinu, visticamāk, vēlēsies apmaksāt pats, tomēr ikvienu vīrieti šai sakarā interesē sievietes nostāja un entuziasms.

Vai jūsu starpā ir dzirkstele

Vērtējot to, vai ar tevi satikties turpmāk, vīrietis noteikti piefiksēs savas izjūtas – cik ērti viņš jūtas tavā sabiedrībā? Vai jūsu starpā valda dzirkstelīte un jūtamas simpātijas? Tāpat viņš aizdomāsies arī par fizisko pievilkšanos un tavu seksualitāti.

Cik laipna tu esi pret cilvēkiem

Ne tikai sievietes vērtē randiņu partneru attieksmi pret apkalpojošo personālu, bet arī vīrieši – viņš piefiksēs, vai tu pret viesmīļiem un pārdevējiem izturies laipni, vai esi augstprātīga.

Tavs smaids, saskarsmes spējas un… arī pēcpuse

Humora izjūta un spēja pasmieties pašām par sevi vīriešiem sievietēs ir tiešām svarīga. Tāpat viņš novērtēs tavas spējas no sirds pasmieties par viņa teiktiem jokiem. Tiesa, arī pēcpuse tiks nopētīta, izvērtējot tavus sievišķos apaļumus, atzīst vīrieši, piebilstot, ka smaids gan ir krietni svarīgāks.

Tas, cik daudz tu runā par sevi

Iedomība un egoisms nesaista nevienu, tāpēc pat, ja tev šīs īpašības nepiemīt, uzmanies, lai satraukums neliktu radīt nepareizu priekšstatu par tavu personību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!