Foto: Shutterstock
Kamēr sievietes visbiežāk ērtāk jūtas, esot attiecībās, vīriešiem nereti tiek piedēvēts brīvāks gars un vēlme dzīvot bez saistībām. Taču arī stiprā dzimuma pārstāvji labprāt izbauda romantiskas attiecības un, lūk, "Cosmopolitan" apkopotie iemesli, kas viņiem liek izvēlēties nopietnu attiecību veidošanu.

Glāsti un apskāvieni

Pat, ja vīrietis nav attiecībās, ir gluži vienkārši atrisināt intīmās dzīves trūkumu, izbaudot gadījuma sakarus. Taču mīlestības pilni glāsti, apskāvieni un pieskārieni, uz dīvāna pavadot visas brīvdienas vienam otra sabiedrībā, ir iespējami vien, esot attiecībās.

Kāds, kam aizsūtīt mīļu vai smieklīgu sms

Dienas gaitā, cītīgi strādājot, ikvienam ir nepieciešama neliela atelpa no darbiem. Ja ir iespēja aizsūtīt sev mīļam cilvēkam dienas joku vai vienkārši jauku īsziņu, tad šī atelpa kļūst vēl patīkamāka.

Iespēja atklāt jaunas lietas

Tiekoties ar mīļoto cilvēku, mēs likumsakarīgi iepazīstam arī jaunas lietas un nodarbes. Ikviens vīrietis priecāsies par iespēju paplašināt savus apvāršņus.

Jaunu cilvēku iepazīšana

Noderīgu kontaktu, labu draugu un patīkamu paziņu nekad nevar būt par daudz, vai ne tā?

Iespēja iet uz bāru atpūtas, nevis iepazīšanās nolūkos

Protams, arī, esot bez attiecībām, ir iespējams kvalitatīvi atpūsties, taču vīrietis patiešām izbaudīs iespēju bez raizēm par kārtējo vienatnē pavadīto nakti doties uz bāru un neizjust spiedienu par obligātu nepieciešamību iepazīties.

Jautri randiņi jebkurā laikā

Vakariņas, kino apmeklējums vai došanās uz zoodārzu vienatnē nebūt nav tik jautra kā tā visa izbaudīšana mīļotā cilvēka sabiedrībā.

Vairāk dāvanu dzimšanas dienā

Protams, egoistiski, taču – kuram gan nepatīk saņemt pārsteigumus, dāvanas un uzmanības apliecinājumus?

Romantiski atvaļinājumi

Iespēja baudīt valsts kultūru, eksotisko dabu un jaunus iespaidus sev tīkamā kompānijā un romantiskā gaisotnē ir vairāk nekā patīkama, vai ne?

Kāds, kurš parūpēsies

Kad esam slimi, ir jauki, ja kāds par mums parūpējas. Lūk, šo priekšrocību labprāt izbauda arī vīrieši.

Paliec sveika, garlaicība!

Ja esam ar mums interesantu un patīkamu cilvēku, tad garlaicīgi nav nekad! Iespējas, kā pavadīt laiku, ir daudz un dažādas – atliek vien izvēlēties.

Atvadīšanās no raizēm par izskatu

Ikviens vīrietis savā būtībā jūtas mazliet nepārliecināts par sevi. Taču, ja jau viņam ir izdevies savaldzināt kādu tik lielisku sievieti, tad raizēm par vēl labākas vēderpreses iegūšanu vai, tieši otrādi, tās trūkumu beidzot ir pienācis gals!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!