Foto: Shutterstock
Pat tad, ja esam attiecībās ar mīļoto cilvēku jau ilgu laiku, ir jautājumi, kurus uzdot neuzdrošināmies. Šādā situācijā likumsakarīgi nokļūst arī vīrieši, tāpēc šoreiz piedāvājam ārvalstu bloga lovepanky.com apkopotos jautājumus, uz kuriem atbildi no sev interesējošas sievietes gribētu dzirdēt ikviens vīrietis.

Cik partneru tev ir bijuši?

Protams, ikvienu no mums moka ziņkāre par partnera dzīvi līdz brīdim, kad ienācām viņa ikdienā, tomēr vīrieši, kā apgalvo attiecību eksperti, parasti izrāda krietni mazāku toleranci pret savas sievietes attiecību pagātni, salīdzinot ar daiļā dzimuma attieksmi pret viņiem. Šai sakarā, pārrunājot ar vīrieti savas privātās dzīves nianses, vērts izvērtēt, vai to atklāšana attiecībām darīs vairāk labu nekā sliktu.

Ko uzskati par tabu intīmajā dzīvē?

Pretēji pirmajam gadījumam, kas ir samērā diskutabls, šī jautājuma aplūkošanu gan ir vērts iekļaut pāra ikdienas sarunās. Vien interesējoties par mīļotā vēlmēm, uzskatiem un arī robežām, ko konkrētais cilvēks nav gatavs pārkāpt, mēs varam izzināt viņa nostāju un viedokli intīmos jautājumos, tā novēršot nepatīkamus pārpratumus nākotnē.

Vai esmu vislabākais?

Uz šo jautājumu ikviena sieviete, kura vīrieti patiešām mīl, atbildēs apstiprinoši. Pretējā gadījumā taču mēs netērētu savu laiku, vai ne?
Kas ir neprātīgākā lieta, ko esi darījusi?

Ikvienam vīrietim ir interesanti uzzināt, cik spontāna un piedzīvojumu kāra ir jauniepazītā sieviete. Turklāt šādi jautājumi paver lielisku tematu sarunām.

Vai tu mani iekāro?

Šī doma pazibēs ikviena vīrieša prātā, turklāt – jau pirmajos kopīgi pavadītajos brīžos ar tevi. Protams, vairums no viņiem, vēloties saglabāt savu cieņu sievietes acīs, šādu jautājumu, visticamāk, neuzdos.

Vai tev patīk, kā izskatos puskails?

Gluži tāpat kā mēs, arī vīrieši vēlas izskatīties pēc iespējas labāk savas partneres acīs. Īpaši, ja runa ir par pirmo kopīgi pavadīto nakti, viņam izmisīgi cenšoties cieņpilni novilkt bikses reizē ar zeķēm un prātojot, vai tev nešķiet smieklīgi bokseršorti, ko vīrietis šovakar izvēlējies.

Vai esmu prasmīgāks mīlnieks par tavu bijušo partneri?

Jāatzīst, ka šo jautājumu savam vīrietim labprāt uzdotu arī teju katra sieviete. Tiesa, gluži saprātīgu apsvērumu vadītas, to noklusējam mēs, un pie sevis patur arī stiprais dzimums.

Vai varam maksāt uz pusēm?

Ja esat attiecībās ne pirmo mēnesi, ir gluži normāli, ka kādu no randiņiem izmaksā arī tu. Taču vīrieši, nevēloties zaudēt savas pozīcijas, kautrējas uzdot šo jautājumu un labprātāk ieņem novērotāja pozīciju, gaidot, kad iniciatīvu izrādīs sieviete.

Vai es liekos tev pievilcīgs?

Kamēr mēs raizējamies par liekiem apaļumiem nevietā un to iespējamo trūkumu vietās, kur tie savukārt izskatītos lieliski, arī vīriešus satrauc visdažādākās problēmas – sākot no vēdera preses trūkuma līdz pat liekajam apmatojuma uz kāju īkšķiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!